Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cam önleri de iyiHava iyice soğuduBundan sonra ne yaparız
Benim camlarda büyükCam önleri de iyi
Büyük camın derdi de büyük oluyor. Şimdiki evler yere kadar camBenim camlarda büyük
Benim öyle işte Sil sil bitmiyorBüyük camın derdi de büyük oluyor. Şimdiki evler yere kadar cam
Allah kolaylık versin nevoşBenim öyle işte Sil sil bitmiyor
Sağol nevoş her şey yolunda, bir de kanamam bitse kaç gün oldu hala bitmediHoş geldinHer şey yolunda mı
Doktora gittin miSağol nevoş her şey yolunda, bir de kanamam bitse kaç gün oldu hala bitmedi
Çarşamba gittim, kendi kendine düşer bi şeye gerek yok dedi. Betaya çağırdı 2 gün sonra ama ona gitmedim. Hafta içi baktırırım bi yerde.Doktora gittin mi
Hakkında hayırlısı canımSağol nevoş her şey yolunda, bir de kanamam bitse kaç gün oldu hala bitmedi
Oylama başladıAllah kolaylık versin nevoş
Saat 00.00
Öyle ablaHakkında hayırlısı canım
Her şeyde vardır bir hayırÇarşamba gittim, kendi kendine düşer bi şeye gerek yok dedi. Betaya çağırdı 2 gün sonra ama ona gitmedim. Hafta içi baktırırım bi yerde.
Doktor görmek istemiyorum son günlerde o kadar çok gördüm ki hafta içi belki kendi doktoruma giderimHer şeyde vardır bir hayır
Mutlaka kontrole git sen, ne olur ne olmaz
Sağlık olunca mecbur gidiyorsun. Yapacak bişey yok.Doktor görmek istemiyorum son günlerde o kadar çok gördüm ki hafta içi belki kendi doktoruma giderim
Öyle maalesefSağlık olunca mecbur gidiyorsun. Yapacak bişey yok.
Hoşgeldin Ben de iyiyimİyiyim jennoş evime geldim mutluyum sen nasılsın