İyiyim nevoş sen nasılsınNasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim nevoş sen nasılsınNasılsın canım
İyiyim canım sağ olİyiyim nevoş sen nasılsın
İyi bende yarışmayı bekliyorum :))İyi diyelim iyi olsun. Senden naber
Oylama yarınO sebeple en erken 00:00 olmalıNevreste oylama ne zmaan baslayacak
Ben balkonda çektim içeride karanlık çıkıyor,Benimki yine solgun, bitkin ve ölgün. Şu filtrelerinizi nasıl yapıyorsunuz bana da öğretin.
Ben de Bdv’ye konu açacağım artık: BALKON SORUNSALIBen balkonda çektim içeride karanlık çıkıyor,
Cam önüde olurBen de Bdv’ye konu açacağım artık: BALKON SORUNSALI
Bende balkonda çektim. Evde ışık iyi çıkmıyorBenimki yine solgun, bitkin ve ölgün. Şu filtrelerinizi nasıl yapıyorsunuz bana da öğretin.
Bugün hava kapalıydı.Mutfakta led,spot,iki avize var.Hepsini açtım.Hatta aspiratörün ışığını açtımBuna rağmen bakın detaylaraBende balkonda çektim. Evde ışık iyi çıkmıyor
Aynen çektiğin açıda önemliBugün hava kapalıydı.Mutfakta led,spot,iki avize var.Hepsini açtım.Hatta aspiratörün ışığını açtımBuna rağmen bakın detaylara
Ama balkonda hava kapalı bile olsa sonuç başka
50 cm minik bir örtü buldumAynen çektiğin açıda önemli
Bende çocuklar bir yandan örtü çektirirken, diğeri cevizleri aşırıyor. Zar zor çektim50 cm minik bir örtü buldum
Bayağı komikti
Hava iyice soğuduBundan sonra ne yaparızBende çocuklar bir yandan örtü çektirirken, diğeri cevizleri aşırıyor. Zar zor çektim
Döndüm abla sonundaİyiyim canım sağ ol
Evine döndün mü
Hoş geldinHer şey yolunda mıDöndüm abla sonunda
Masalar cam önüne çok uzak, paçalarıma yapışan bir bebeyle masayı camın önüne taşımam pek mümkün değil ama bir dahakine aynalı sehpalarımı camın önüne alıp onlarda çekeceğim.Cam önüde olur
Sehpa veya fiskos kullanıyorumMasalar cam önüne çok uzak, paçalarıma yapışan bir bebeyle masayı camın önüne taşımam pek mümkün değil ama bir dahakine aynalı sehpalarımı camın önüne alıp onlarda çekeceğim.