- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Allah hem öğrencilerin hem ailelerin yardımcısı olsun ablaŞimdi rekabet ve büyük yarış var canım
Sınavlar çok zor
Sürekli ,düzenli çalışmaları gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hem öğrencilerin hem ailelerin yardımcısı olsun ablaŞimdi rekabet ve büyük yarış var canım
Sınavlar çok zor
Sürekli ,düzenli çalışmaları gerekiyor
Selam yavrumhello mello
Amin canımBunlara hazır olAllah hem öğrencilerin hem ailelerin yardımcısı olsun abla
Hello Sellohello mello
Korkmadım değil valla ablaAmin canımBunlara hazır ol
İngilizce please ben bilmiyor Türkçe çokSelam yavrum
CheersHello Sello
Sen hallerdersinKorkmadım değil valla abla
Bu kadar mı İngilizcenİngilizce please ben bilmiyor Türkçe çok
Nazar değmesin diye çok şey etmiyorumBu kadar mı İngilizcen
MaşaallahNazar değmesin diye çok şey etmiyorum
Sağolasın sweet ladyMaşaallah
Sen bana tatlı mı dedinSağolasın sweet lady
İnşallah ablamSen hallerdersin
İlgini kesme yeter
Süper canımİnşallah ablam
Okulun psikolojik danışmanı aile çocuk ile ilgilide her ay doğan cuceloglunun bir kitabı hakkında sohbet düzenlicek katıldım .Geliştiren anne baba diye bir kitabından başlıyoruz bu ay okuyup sohbet edeceğiz okulda 1 saat. Şimdiden çok güzel şeyler öğrendim okurken ve bazı şeylerin farkında olmami sağladı çocuk üzerinde falan bazı konularda.
Aynen öyle abla zaten önce ailede sonra okulda başlıyor temel. Banada iyi gelecek zaten böyle bir sohbet ortamı biseyler ihtiyacım vardıSüper canım
Çocuklarla bizde ilgileneceğiz sadece öğretmenin ilgilenmesi olmuyor
Bundan sonra hep sosyal olursun canımAynen öyle abla zaten önce ailede sonra okulda başlıyor temel. Banada iyi gelecek zaten böyle bir sohbet ortamı biseyler ihtiyacım vardı
İnşallah ablamBundan sonra hep sosyal olursun canım
İyiyim jennoş evime geldim mutluyum sen nasılsınNasılsın