- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Günaydın balım boregim
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın balım boregim
Günaydın
Profiline gir sağ tarafta rozetler var. Ordan aktif edeceksinBen rozetimi nasıl aktif edeceğim nerde benim rozetiiiim caaanım rozetim
Bir deniyimProfiline gir sağ tarafta rozetler var. Ordan aktif edeceksin
Günaydın mavi perim. Guzelliklerle dolu bir gün gecirme dileğiyle canım.Elhan ablacım günaydın
Kalbinden öpüyorum ablacımm huzurlu sağlıklı güzel bir ömrun olsunGünaydın mavi perim. Guzelliklerle dolu bir gün gecirme dileğiyle canım.
Olmadığına göre aktif etmemiş ozaman kuzu neysem nevos ablaya söylerimEki Görüntüle 2942905
Çember içinde olan yere tıklayıp aktif edeceksin. Belki kazen daha aktif etmemiştir
Aynen öyle canımOlmadığına göre aktif etmemiş ozaman kuzu neysem nevos ablaya söylerim
İlaclari kullanıyorum kuzu kaburgam aynı acıyor .3 ünde gideceğim bakalım goguscu ne dicek .Aynen öyle canım
Sen nasıl oldun?
1 inde gelecekmis heralde dün nevo diyordu ah lim beniiimASSOSyal nerelerdesin
Sırtına yastık koyup dik yat. İnşallah atlatırsın biran önceİlaclari kullanıyorum kuzu kaburgam aynı acıyor .3 ünde gideceğim bakalım goguscu ne dicek .
Yarın burda o zaman1 inde gelecekmis heralde dün nevo diyordu ah lim beniiim
Kuzu neler yapıyorum varya bir rahat taraf yok şekilden şekile giriyorum .Sırtına yastık koyup dik yat. İnşallah atlatırsın biran önce
Karabiberli ballı süt iç sıcak sıcak iyi gelir
Aynenkaderdasim benimYarın burda o zaman
Baya ilerlemiş ciğerlerinden film çektirdin miKuzu neler yapıyorum varya bir rahat taraf yok şekilden şekile giriyorum .
İçeyim bugün kuzum çok sağol
Sana da günaydın kuzumKuzucuuuum günaydın