- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Bu gidişle nisanın dediği olacakKaçış yok Peri,o modem o eve gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gidişle nisanın dediği olacakKaçış yok Peri,o modem o eve gelecek
Teslim ol ve tadını çıkarAynen mecburi
Nasılsın
Bu gidişle nisanın dediği olacak
Kaçışın yokTeslim ol ve tadını çıkar
Nasılsın canım
Hadiyaa bugün 5 in yazilisini atmış falan video olarak önceden watsaptan atıyordu kendi yazıp çekiyordu şimdi bundan atacak baya.Benim kızlarda onu kullanıyor.
Canım yazılılara ,sınavlara hep netten çalışıyorlar
Kaçışın yok
Kacamiyorsan şey almaya baklı şey degilmi otövbesteysınnnTeslim ol ve tadını çıkar
Tabi canım eskisi gibi değil 1.sınıfta başlıyor.Testler, sınavlar,Hadiyaa bugün 5 in yazilisini atmış falan video olarak önceden watsaptan atıyordu kendi yazıp çekiyordu şimdi bundan atacak baya.
He gülüm,tövbesteyşınKacamiyorsan şey almaya baklı şey degilmi otövbesteysınnn
Çağ başka bir yöne doğru evrilmeye başladı umarım hayırlı olur tabi doğru kullanılırsa çok iyi .Tabi canım eskisi gibi değil 1.sınıfta vaşlıyor.Testler, sınavlar,
Onlara hep youtubeden çalışıyorlar
He gülüm,tövbesteyşın
Doğru kullandıklarını düşünüyorumÇağ başka bir yöne doğru evrilmeye başladı umarım hayırlı olur tabi doğru kullanılırsa çok iyi .
Ben yinede eskileri özledim valla abla nebilim sanki daha bir kıymetliydi ,zordu ama daha bir nebilim güzeldiDoğru kullandıklarını düşünüyorum
Şimdi zor canım eskiden kolaydıBen yinede eskileri özledim valla abla nebilim sanki daha bir kıymetliydi ,zordu ama daha bir nebilim güzeldi
Öylemi abla daha birşey görmeyince ben kolay sanıyorum 1 . Sınıfta görürüm ozamanŞimdi zor canım eskiden kolaydı
Şimdi rekabet ve büyük yarış var canımÖylemi abla daha birşey görmeyince ben kolay sanıyorum 1 . Sınıfta görürüm ozaman