- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Bu gidişle nisanın dediği olacakKaçış yok Peri,o modem o eve gelecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gidişle nisanın dediği olacakKaçış yok Peri,o modem o eve gelecek![]()
Nasılsın
Kaçışın yokTeslim ol ve tadını çıkar![]()
Hadiyaa bugün 5 in yazilisini atmış falan video olarak önceden watsaptan atıyordu kendi yazıp çekiyordu şimdi bundan atacak baya.Benim kızlarda onu kullanıyor.
Canım yazılılara ,sınavlara hep netten çalışıyorlar![]()
Kacamiyorsan şey almaya baklı şey degilmi oTeslim ol ve tadını çıkar![]()
Tabi canım eskisi gibi değil 1.sınıfta başlıyor.Testler, sınavlar,Hadiyaa bugün 5 in yazilisini atmış falan video olarak önceden watsaptan atıyordu kendi yazıp çekiyordu şimdi bundan atacak baya.
He gülüm,tövbesteyşınKacamiyorsan şey almaya baklı şey degilmi otövbesteysınnn
![]()
Çağ başka bir yöne doğru evrilmeye başladı umarım hayırlı olurTabi canım eskisi gibi değil 1.sınıfta vaşlıyor.Testler, sınavlar,
Onlara hep youtubeden çalışıyorlar![]()
He gülüm,tövbesteyşın![]()
Doğru kullandıklarını düşünüyorumÇağ başka bir yöne doğru evrilmeye başladı umarım hayırlı olurtabi doğru kullanılırsa çok iyi .
Ben yinede eskileri özledim valla abla nebilim sanki daha bir kıymetliydi ,zordu ama daha bir nebilim güzeldiDoğru kullandıklarını düşünüyorum![]()
Şimdi zor canım eskiden kolaydıBen yinede eskileri özledim valla abla nebilim sanki daha bir kıymetliydi ,zordu ama daha bir nebilim güzeldi![]()
Öylemi abla daha birşey görmeyince ben kolay sanıyorumŞimdi zor canım eskiden kolaydı![]()
Şimdi rekabet ve büyük yarış var canımÖylemi abla daha birşey görmeyince ben kolay sanıyorum1 . Sınıfta görürüm ozaman
![]()