Mezeler - Ordövrler Pratik Tarifler Oylama

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Pratik Tarif'' hangisidir?(2 oy )

• Ankete Katılan
    343
  • Anket Kapalı .
Bayadir öksürük vardı geciyor gibi oluyor yenileniyordu sağlık ocağına falan gittim ilaç kullandım bı işe yaramadı, geçen acile gittim iğne vitamin falan verdi.
Öksürükten dolayı zorlamisim kaburgalarım nefes alırken çok acıyor hareketlerim bile kısıtlandi anneminde böyle olmuştu öksürmekten kaburgası catlamisti onceden. Goguscuye randevu aldım ayın 3 üne. Dünde duramayinca tekrar acile gittim rotgen çekildi kan verdim. Birde Corona testi oldum temizim çok şükür

Geçmiş olsun canım sen covidi geçen ay geçirdin
Öksürük 2 ay sürüyor

Geçmiş olsun canım sen covidi geçen ay geçirdin
Öksürük 2 ay sürüyor
Sagol abla
Abla negatifti ozaman ama acilde yaptilardi
Yanlış çıkma olasılığı yoksa.
Valla öldürdü beni ya bir iyilesemedim şükür ilk zamanki gibi değil ama yine tek tük var öksürük şurubu verdi dün.
Kaburgam fena üzerine yatamıyorum.

Çok ilginç ya Bu kadar öksürük sadece covidte oluyor.Çok uzun sürdü.Bitkisel şeyler kullan

Çok geçmiş olsun canım

Çok ilginç ya Bu kadar öksürük sadece covidte oluyor.Çok uzun sürdü.Bitkisel şeyler kullan
Ya Testte var ozaman bişey ya bende
Kullanıyorum abla valla hiç sevmezdim kullanmazdim bitkisel şeyler yiyip içmeyi midem almazdı neler yedim içtim
İki tane bitkisel macun falan almış eşim onuda yiyorum arada.

Ya Testte var ozaman bişey ya bende
Kullanıyorum abla valla hiç sevmezdim kullanmazdim bitkisel şeyler yiyip içmeyi midem almazdı neler yedim içtim
İki tane bitkisel macun falan almış eşim onuda yiyorum arada.
Ayağının altına sarımsak yağı sür.
Sarımsağı ez zeytinyağına koy beklet sonra onu topuğuna,sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…