Hayırlı komşu FirdefsYok sebze
Komşumda varmış
Günaydın
Dayımlara gidiyorum cancağzım, bugün tezgaha gitmedimNerelerdesin cancağızım?
Allah kolaylık versin cancağızımDayımlara gidiyorum cancağzım, bugün tezgaha gitmedim
Bildiğin gibi, koşuşturmaca halindeydim
Ama gayet iyiyim, merak etmeyin. Önümüzdeki haftadan itibaren en azından akşamları rahat olacağım inşallah
Sen nasılsın cancağzım?
Rabbim daha da iyi etsin cancağzımAllah kolaylık versin cancağızımiyiyim çok şükür,bekliyore
Amin cancağızım, cümlemiziRabbim daha da iyi etsin cancağzım
Geçmiş olsun canım sen covidi geçen ay geçirdinBayadir öksürük vardı geciyor gibi oluyor yenileniyordu sağlık ocağına falan gittim ilaç kullandım bı işe yaramadı, geçen acile gittim iğne vitamin falan verdi.
Öksürükten dolayı zorlamisim kaburgalarım nefes alırken çok acıyor hareketlerim bile kısıtlandianneminde böyle olmuştu öksürmekten kaburgası catlamisti onceden. Goguscuye randevu aldım ayın 3 üne. Dünde duramayinca tekrar acile gittim rotgen çekildi kan verdim. Birde Corona testi oldum temizim çok şükür
Sagol ablaGeçmiş olsun canım sen covidi geçen ay geçirdin
Öksürük 2 ay sürüyor
Çok ilginç yaSagol abla
Abla negatifti ozaman ama acilde yaptilardi
Yanlış çıkma olasılığı yoksa.
Valla öldürdü beni ya bir iyilesemedim şükür ilk zamanki gibi değil ama yine tek tük var öksürük şurubu verdi dün.
Kaburgam fena üzerine yatamıyorum.
Çok geçmiş olsun canımBayadir öksürük vardı geciyor gibi oluyor yenileniyordu sağlık ocağına falan gittim ilaç kullandım bı işe yaramadı, geçen acile gittim iğne vitamin falan verdi.
Öksürükten dolayı zorlamisim kaburgalarım nefes alırken çok acıyor hareketlerim bile kısıtlandianneminde böyle olmuştu öksürmekten kaburgası catlamisti onceden. Goguscuye randevu aldım ayın 3 üne. Dünde duramayinca tekrar acile gittim rotgen çekildi kan verdim. Birde Corona testi oldum temizim çok şükür
Ya Testte var ozaman bişey ya bendeÇok ilginç yaBu kadar öksürük sadece covidte oluyor.Çok uzun sürdü.Bitkisel şeyler kullan
Ayağının altına sarımsak yağı sür.Ya Testte var ozaman bişey ya bende
Kullanıyorum abla valla hiç sevmezdim kullanmazdim bitkisel şeyler yiyip içmeyi midem almazdı neler yedim içtim
İki tane bitkisel macun falan almış eşim onuda yiyorum arada.
Yapayim abla valla ne duyarsam yapmaya çalışıyorumAyağının altına sarımsak yağı sür.
Sarımsağı ez zeytinyağına koy beklet sonra onu topuğuna,sür
İyi geliyor yap canımYapayim abla valla ne duyarsam yapmaya çalışıyorum
Sağol ablam