- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Sen söylersen dinlerler cennamSöyleyeyim, kapatmasinlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen söylersen dinlerler cennamSöyleyeyim, kapatmasinlar
O iş bende bebekSen söylersen dinlerler cennam
Nenemin ayağına daş değmesinFülğze keleş sanada neneyi verim
Sana güveniyorumO iş bende bebek
Güven denince JennaSana güveniyorum
Güven denince Jenna
Ya kapatmaz benceKapanma işi akşam mı netleşecek?
Nenem önemliNenemin ayağına daş değmesin
Saat 3'te toplanacak kabine akşamada belliolur.Kapanma işi akşam mı netleşecek?
Evet ablacım. Valla benim bildipim 20-22 mm filan çatlıyor. Doktor bi şey demedi. Ben çatlatma iğnesi verir diye düşünmüştüm, vermedi.Yumurta takibimi bu ayşocan,ne kadar olması gerekiyor bunun.
Demekki her an çatlama olur gibi.Evet ablacım. Valla benim bildipim 20-22 mm filan çatlıyor. Doktor bi şey demedi. Ben çatlatma iğnesi verir diye düşünmüştüm, vermedi.
20-22 de çatlatma iğnesi yapılıyor kuzu, o çatlayana kadar 25-26’yı buluyorEvet ablacım. Valla benim bildipim 20-22 mm filan çatlıyor. Doktor bi şey demedi. Ben çatlatma iğnesi verir diye düşünmüştüm, vermedi.
Herhalde ablaDemekki her an çatlama olur gibi.
Evet öyle olacaktı hatta bize gelen mesajda öyle yazıyor.:)Beni şimdi Beyazcılar aradı, Migros’un müşteri hizmetlerini aramam lazımmış. Olmaz ise beni arayan numara ile iletişime geçecekmişim
Nevreste
Ben boşuna Pınar firmasının müşteri hizmetlerini arayıp durmuşum
15.00 da toplanacak heralde cennamKapanma işi akşam mı netleşecek?
Doğal iğneli diyorsun yani20-22 de çatlatma iğnesi yapılıyor kuzu, o çatlayana kadar 25-26’yı buluyor
Bence iğneyi vur canım benimki kendiliğinden çatladı ama nasip olmadı sen vur vesile olsun inşallahDoğal iğneli diyorsun yani
Hadi hayırlı haberlerini alalım bir an önceHerhalde abla