- 24 Eylül 2018
- 97.117
- 292.336
Görüşürüz şekercigimBen kaçtım markete bankaya gidiyom gelcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz şekercigimBen kaçtım markete bankaya gidiyom gelcem
Saat 3'te toplanacak kabine akşamada belliolur.
Çok büyük ihtimal kapanacak diyollaYa kapatmaz bence
Beyaz bırakmamış tükkandaİyi hadi hayırlı olsun
Bak almış sen otur yerindeBeyaz bırakmamış tükkanda
Aşkom inşaallah kapanır buna ihtiyacımız varÇok büyük ihtimal kapanacak diyolla
Geri zekalı bunlar yaaa telefon yazıp şifre yazmak ne kadar zor olabilirManyak kasiyer olmaz dedi olur dedim ben 3kere yolparasi verdim 3oldu geliyorum buraya dedim yapamadi 2kisiyo cagardi onlarda yapamadi mudüru cagarin ozman dedim cagardi adam nerden aldiniz bu sifreyi dedi bende yarismadan kazandık dedim aaaneguzel dedi ozaman simdi peynirlerimi bana verin dedim 1tane deneyelim dedi gecti dedi hadiyaaa dedim
Ozaman ben simdi dolaptakileri alip geliyorum dedim ama haftada 1tane gecerli dedi nerde yaziyo o dedim mesajda yazmiyomu dedi hayir dedim okuttum salak gecti sonra 11tane aldim eve gidiyorum
Şimdi gitsem adamlar şokBak almış sen otur yerinde
Yaaaa bir gidin kardeşim Bursa'da Pınar Beyaz bırakmadınızŞimdi gitsem adamlar şok
Yeni bir koli var mı acaba ellerinde nevoşYaaaa bir gidin kardeşim Bursa'da Pınar Beyaz bırakmadınız
Sen biraz bekle ya da başkasına gitYeni bir koli var mı acaba ellerinde nevoş
cildiye polikinliği canım saç için tedavi oluyorumİptal olabilir randevu aciliyetine bağlı:)
Geçmiş olsun canım.Geçen yıl hatırlarsan her şeyi iptal ettiler:/cildiye polikinliği canım saç için tedavi oluyorum
evet haklısın canım keşke erken randevu alsaydımGeçmiş olsun canım.Geçen yıl hatırlarsan her şeyi iptal ettiler:/
Hakkımızda hayırlısı:)
Banada vermedi oh oh güzel çatlamış dedi ama yok sonra pişman oldum iğne vurmadım diye tabi herşey nasip kısmet sen ver bize güzel haberlerİğne vermedi ki bebişim Ben daha önce 1 kez klomen+ovitrelle uyguladım, onda da tutmadı
Aynen öyle cennamHayırlısı olsun inşallah canım
180 var nevos bide 350 onu aldigima bile dua ettim200 gr canım tanımlanmış 180 değil:)
Bilemiyoruz canım:/evet haklısın canım keşke erken randevu alsaydım