- 28 Haziran 2011
- 59.318
- 149.689
Oooo süpersin kuzuuuu hasi hayırlı olsun pammıklı günler çok yakında neden yaniyo ama normal miEvet lazer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo süpersin kuzuuuu hasi hayırlı olsun pammıklı günler çok yakında neden yaniyo ama normal miEvet lazer
Heeeyyyytt diye kasaya da vurdun mu FilizCanMudüru cagarttim valla
Müdür mü halletti işi bu kasiyerlere egitim versinler yaMudüru cagarttim valla
Keleş sagolsunHeeeyyyytt diye kasaya da vurdun mu FilizCan
Yazıkk baby üşüdüKuş dondu baby
Bende gideyim de o müdür buraya gelecek diyeyimKeleş sagolsun
Nettin keleşimeeeKeleş sagolsun
Salak kiza bibagardim cagar kimse müdur yapsin 3kere oldu gelip gidiyorum dedim geldi sonraMüdür mü halletti işi bu kasiyerlere egitim versinler ya
Mermi yakmadın yaniKeleş sagolsun
Abla mermilerini mailee yollucamNettin keleşimeee
Aşko kılları yakıyor ya yanıyürü normal yaniOooo süpersin kuzuuuu hasi hayırlı olsun pammıklı günler çok yakında neden yaniyo ama normal mi
Fülğze keleş sanada neneyi verimBende gideyim de o müdür buraya gelecek diyeyim
Salak bunlar yaaa ,kibar olmaya çalıştıkça zorluyorlar insanı sanki taş taşıyacakSalak kiza bibagardim cagar kimse müdur yapsin 3kere oldu gelip gidiyorum dedim geldi sonra
Nene bir n.h çakarFülğze keleş sanada neneyi verim
Söyleyeyim, kapatmasinlarBilmiyorum abla gelebilir sanki
Ya aslında istiyorum gelmesini ama ne yalan söyliym şu epilasyon içinde istemiyorum yarıda kalacak falan
Kalsın sende nalete kullnursan filanAbla mermilerini mailee yollucam
Ebe fülüzüm ebe fülüzüm toplamışsın zati hepsiniSalak kiza bibagardim cagar kimse müdur yapsin 3kere oldu gelip gidiyorum dedim geldi sonra
Al sana al sanaNene bir n.h çakar
nihayet hemsomEki Görüntüle 2824096 11tane aldim kalmadi
Yananı görür allah be kuzu her türlü biz yanıyız zatiAşko kılları yakıyor ya yanıyürü normal yani