- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Almadı almadı tam aldıSömürdün sömürdün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almadı almadı tam aldıSömürdün sömürdün
Bana bırakmadın miiiEki Görüntüle 2824096 11tane aldim kalmadi
Hayırlısı olsun abla seanslarıma denk gelmesin başka bişey istemiyorumTam tersi olacak bak gör ben öyle düşünüyorımgene belirli yasaklar olurda.
Ooo dudişten pompise geçiş, yasiii az diilsin
Buz torbası filan koysan bari diyecemde anlaanladın sen onuDizimi kırıp oturacam abla
Buz torbası filan koysan bari diyecemde anlaanladın sen onuDizimi kırıp oturacam abla
Ben migrosu aradım hiç yardımcı olmadılar ki yasiBeni şimdi Beyazcılar aradı, Migros’un müşteri hizmetlerini aramam lazımmış. Olmaz ise beni arayan numara ile iletişime geçecekmişim
Nevreste
Ben boşuna Pınar firmasının müşteri hizmetlerini arayıp durmuşum
Geçti mi sıkıntı var mı filizkoEki Görüntüle 2824096 11tane aldim kalmadi
Anladım abla koymayayım geçer inşallahBuz torbası filan koysan bari diyecemde anlaanladın sen onu
Benimkileri de alsaydı bariAlmadı almadı tam aldı
Lazer değil dimi normal olanıYani dimi bebişim
Kuş dondu babyBuz torbası filan koysan bari diyecemde anlaanladın sen onu
Kız hepimize yetecek kadar almış işteBenimkileri de alsaydı bari
Bir ben kaldım
Yuru be yasiii parti kur oy verelim hacıBen hep çok’umdur
Beni arayan bey çok kibardı, halledemez iseniz bana bu numaradan haber verin dediBen migrosu aradım hiç yardımcı olmadılar ki yasi
Denk gelirse kötü olur o zamanHayırlısı olsun abla seanslarıma denk gelmesin başka bişey istemiyorum
Evet lazerLazer değil dimi normal olanı
Yılan hikayesine döndükBeni arayan bey çok kibardı, halledemez iseniz bana bu numaradan haber verin dedi
Aynen abla ondan korkuyom şükür çok iyi gidiyor bideDenk gelirse kötü olur o zaman
Mudüru cagarttim vallaGeçti mi sıkıntı var mı filizko