- 24 Eylül 2018
- 97.108
- 292.323
Sağol cennam valla oruçlu oruçlu bir seksen uzanmışım allah affetsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cennam valla oruçlu oruçlu bir seksen uzanmışım allah affetsin
Ben yataktan çıkmamışım sen zabahtan yollara düşmüşsün filizkom yaaaGel zaferde buluşalım senle birlikte tarariz vermezlerse
Nefesimi tuttumDurun hele peynir var amaaa bakalim geccekmi
Netcen şimdiiiAblam ya yok yok şükür öyle değil ama yanıyom işte
Bilmiyorum abla gelebilir sankiSence bence gelmez olsaydı daha önce olurdu .
Ya aslında istiyorum gelmesini ama ne yalan söyliym şu epilasyon içinde istemiyorum yarıda kalacak falanÇok büyük ihtimal evet
Neden olmasın belkim diyorum ballisko ban yeme aman haaaKizz napim proluk icin savaş veriyom bebelrle sabah bi kalktim belim agriyo belimi tuta tuta yuruyom baya hamlamisim zatiii birinci olmayim bas bas bagiracam durumda dogmamis bebelerimin hakki varrr emegi varr diye belkim acırlar bi proluk hedaye ederler hi etmezler mi
Dizimi kırıp oturacam ablaNetcen şimdiii
Tembel seniBen yataktan çıkmamışım sen zabahtan yollara düşmüşsün filizkom yaaa
Çaresi yoktur,mazaaalllah
Yok yok akilica köşemdeyimNeden olmasın belkim diyorum ballisko ban yeme aman haaa
Allahım çok aminnDurun hele peynir var amaaa bakalim geccekmi
Oruclusun ama evvoşSağol cennam valla oruçlu oruçlu bir seksen uzanmışım allah affetsin
Tam tersi olacak bak gör ben öyle düşünüyorımgene belirli yasaklar olurda.Bilmiyorum abla gelebilir sanki
Ya aslında istiyorum gelmesini ama ne yalan söyliym şu epilasyon içinde istemiyorum yarıda kalacak falan
Beni şimdi Beyazcılar aradı, Migros’un müşteri hizmetlerini aramam lazımmış. Olmaz ise beni arayan numara ile iletişime geçecekmişimDurun hele peynir var amaaa bakalim geccekmi
Omen tanrım marketi soymuşEki Görüntüle 2824096 11tane aldim kalmadi
Sömürdün sömürdünEki Görüntüle 2824096 11tane aldim kalmadi
Yani dimi bebişimOruclusun ama evvoş
Ooo dudişten pompise geçiş, yasiii az diilsinEee, çatlamıştır o zaman. Pompişe başlamanız lazım acil
Gözün aydın olsun kavuştun beyazlara sonunda.Eki Görüntüle 2824096 11tane aldim kalmadi