- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
alsem cadı sanki biraz, onu mu alsakO bisey yapamaz
Almayim eniyisi yanima dogru soyluyosun beni rezil eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alsem cadı sanki biraz, onu mu alsakO bisey yapamaz
Almayim eniyisi yanima dogru soyluyosun beni rezil eder
Ben alırım. Gelir anlatırım da nasıl vereceklerinialsem cadı sanki biraz, onu mu alsak
Evet evet haklisin hakkini savunuralsem cadı sanki biraz, onu mu alsak
Kiz Allah seni napmasin regl kk ye yazicam simdi anlicanNasıl yani izinlisin? neyi kaçırdım?
Haaaaaaaa, pardon Hastanedeydim ben de, eve yeni geldim. Muhabbeti kaçırdımKiz Allah seni napmasin regl kk ye yazicam simdi anlican
Heeee anladim yoksa zekisinHaaaaaaaa, pardon Hastanedeydim ben de, eve yeni geldim. Muhabbeti kaçırdım
Nasıl geçtiHaaaaaaaa, pardon Hastanedeydim ben de, eve yeni geldim. Muhabbeti kaçırdım
Bebito, geçen hafta iğne yapan doktora gittim. iğneden sonra şişlik oldu da. Korktum bartholin bezine mi denk geldi diye. Abudik gubindik işler işte. Dün yumurta takibine gittim, 25 mm olmuş sağ tarafta Aslan yumurtamNasıl geçti
Eee, çatlamıştır o zaman. Pompişe başlamanız lazım acilBebito, geçen hafta iğne yapan doktora gittim. iğneden sonra şişlik oldu da. Korktum bartholin bezine mi denk geldi diye. Abudik gubindik işler işte. Dün yumurta takibine gittim, 25 mm olmuş sağ tarafta Aslan yumurtam
Hemşo,Zafer'e gitBen gene merkeze gidiyorum pinar beyaz almaya
Vermezlerse kar maskemi takipta marketi soyucam
Dün çatlamamıştı. Hatta şaşırdım, iğne de vermedi doktor. O kadar büyükse iğne verir diye düşündüm ama ovu testlerinde de hiç piK görmedimEee, çatlamıştır o zaman. Pompişe başlamanız lazım acil
Ay çatladimEee, çatlamıştır o zaman. Pompişe başlamanız lazım acil
Gecende oraya gitmistim simdide gidiyorum canim bakalim neolcakHemşo,Zafer'e git
Bugün yarın çatlar canımDün çatlamamıştı. Hatta şaşırdım, iğne de vermedi doktor. O kadar büyükse iğne verir diye düşündüm ama ovu testlerinde de hiç piK görmedim
Dün vardı herhalde vardır hala canımGecende oraya gitmistim simdide gidiyorum canim bakalim neolcak
Remezan remezanAy çatladim
Hazir pembeyken dudis olmayalım cancağızımRemezan remezan
Üstelik yemek topiği, açık açık yazmayayım dedim cancağzım
Oruçlar zedelenmesin cancağzımHazir pembeyken dudis olmayalım cancağızım
TövbesteyşınYanıyom ben