- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Teşekkür ederim canım benimTebrik ederim Evva belliydi yani söylemistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benimTebrik ederim Evva belliydi yani söylemistim
Afiyet olsun. Fasülye buluşması olmuş.Teşekkür ederim canım benim
Trşekkür edrim ayşom
Sosyalim teşekkür.ederim canımm
Teşekkür ederim ablacım çok güzel bir yarışma oldu
Teşekkür ederim canım benim
Kurtuldun yasom
Perimmm teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım benim kesinlikle öyle zaman zaman 1.lik el değiştirdi senide tebrik ediyorum
Mavişim ya vallahide bugün kıymalı taze fasülye yapmıştım teşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim ablacım
Bak şimdi, videoyu izlememiş bi de bıdı bıdı yapıyorVideoyu hiç açmadım ki
Tahmin edilemeyecek bir durum değil. Hem ben sixpack sevmem
Ablacım çok teşekkür ederimOf ama güzel gidiyor ya
Yarışma sonlandı sanırım, yanlış görmediysem Evva kazanmış, başta Evva olmak üzere katılan herkesi tebrik ederim, insanı baştan çıkaracak tarifleriyle beni mahvettikleri için hepsine teşekkür ediyorum, tatlı yarışmasında da Allah diyorum bakarken sabır çekerim artık
Cumartesi dedin değil mi? Ben o akşama tatlı stoğu yapayım
Geçen buradan hamburger tarifi aşırdım ya, Nevreste ne biçim yediysem evdekiler beni seyrediyorduOnlar 1 ısırık alana kadar benim hamburger bitmiş, soluk aldın mı dediler, almıştım halbuki
Kim o kara kedi yaw daha soracaklatim var sana ,meşgul etmesinlerAkşam yeni tarif verdim :)Onunla da bayağı muhabbetimiz oldu:)
Valla öyle oldu mavişim ama bir taraftan kötü yaAfiyet olsun. Fasülye buluşması olmuş.
1 sene yokuzValla öyle oldu mavişim ama bir taraftan kötü ya
Şimdi uyuyacağım, gözlüğüm gözümde değil. Yorumları zor okuyorum. Herifim yanımda, üstüne video mu açayımBak şimdi, videoyu izlememiş bi de bıdı bıdı yapıyor
Sepet aradan cıktı en azından tebrik ederim evvoşum balımValla öyle oldu mavişim ama bir taraftan kötü ya
Wuuu leydiiiŞimdi uyuyacağım, gözlüğüm gözümde değil. Yorumları zor okuyorum. Herifim yanımda, üstüne video mu açayım
Tekrar eline sağlık canısıOylarınız icin cok tesekkur ederim beğenmeniz yeter ❤
- Curly
- DELYA
- Once_upon_on_a_time
- Shusui
- NilMeSeKer
- Vanessa00
- Kova hatunu
- I-cell_84
- ucukgenclik
- 74FRIDA
- sevda3335
- Ymn55
- Loveitred
- Blue_Peri
- H M
- mutlulukrecetesi
- Hayallegercek
- HaslanmisPattis
- Pigment
- Blackbluee1
- -nemesis-
- sdctnsn
- RemoveBeforeFlight
- dira90
- _BaLgirL_
- bebekedi
- Nevermindjustsmile
- Busgok0606
- Labratory
- merve_kapti
- juliiass
- sweet mom
- bernisko
- merllins06
- Oriana
- minikbebegim9640
- Mia22
- genccanne
- Seynep01025
- bir mucizee
- adessa01
- uranus35
- Princess Caroline
- Lumix
- Ezom
- 28mn
- Fiden
- Breeze96
- nicecream
- nightingale62
- Gokkusagi066
- Lavantasever
HatırlamıyorumNevoş adımı zikretmiş, yasonun alıntıda gördüm geri döndüm bulamıyorum, kayboldum biri beni alsın buradan
Sor canım ben hep yanındayımKim o kara kedi yaw daha soracaklatim var sana ,meşgul etmesinler
Benim ki yanımda neye gülüyorsun diyor ne deyim adamaŞimdi uyuyacağım, gözlüğüm gözümde değil. Yorumları zor okuyorum. Herifim yanımda, üstüne video mu açayım
Labne mi kapıp geleyim ozaman ben1 sene yokuz
Yok kaybolmamışsın buradasınNevoş adımı zikretmiş, yasonun alıntıda gördüm geri döndüm bulamıyorum, kayboldum biri beni alsın buradan
Seninde kuzummTekrar eline sağlık canısı