- 8 Haziran 2013
- 57.309
- 152.110
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sonunda tepside sunuyor ya yasoooo. Sixpack izlemekten tatlıyı kaçırmışsın
Ayyy o çok fena geliyor var yaaa ,yandık yaniTatlı yapıyormuş![]()
Teşekkür ederim
Benzettim sadeceSaati geldi haklısın![]()
Nasip artık canım :)Ayyy o çok fena geliyor var yaaa ,yandık yani![]()
Nolduuuuuğğğğğ?
İnşaallah canım neden olmasınTeşekkür ederim
Bir daha ki sefere fasilyeliğimi kutlarsınız inşallah diyeceğim de pek ümidim yok![]()
Ay evet nevoş yaa bi bırakmadılar seni hep mesaj atiyolar, ne güzel sadece bana yaziyodunİyi fikirmiş:)
Özel mesajlar yoğun bu sıra ancak fırsat buluyorum:)
Hamur işini mümkün değil çıkaramam, ben çıkarsam eşim çıkarmaz, hamur işi yaşam tarzımızEn iyisi ev yapımı ablacım zaten bu pandemi sürecinde ev yapımı veya doğal şeylere daha çok yöneldik:)
Bir hafta yapmayalım desek sonraki hafta mutlaka yapılıyor.Tamamen çıkaramıyoruz.Çıkaran insanlara hayranım:)
Allah kolaylık versin ablacım her zaman bekliyoruzHamur işini mümkün değil çıkaramam, ben çıkarsam eşim çıkarmaz, hamur işi yaşam tarzımız
Hepinizi öpüyorum, tekrar tebrik ediyorum ve hayırlı sahurlar diliyorum, raporların tansiyonu çıkıyor yine, onlara bakayım![]()
Ben de seni öpeyim gelHamur işini mümkün değil çıkaramam, ben çıkarsam eşim çıkarmaz, hamur işi yaşam tarzımız
Hepinizi öpüyorum, tekrar tebrik ediyorum ve hayırlı sahurlar diliyorum, raporların tansiyonu çıkıyor yine, onlara bakayım![]()
Elinin körüü olduNolduuuuuğğğğğ?
Akşam yeni tarif verdim :)Onunla da bayağı muhabbetimiz oldu:)Ay evet nevoş yaa bi bırakmadılar seni hep mesaj atiyolar, ne güzel sadece bana yaziyodun![]()
Teşekkür ederim canım benim
Trşekkür edrim ayşom
Sosyalim teşekkür.ederim canımm
Teşekkür ederim ablacım çok güzel bir yarışma oldu
Teşekkür ederim canım benim
Kurtuldun yasom
Perimmm teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım benim kesinlikle öyle zaman zaman 1.lik el değiştirdi senide tebrik ediyorum
Mavişim ya vallahide bugün kıymalı taze fasülye yapmıştım
Teşekkür ederim ablacım
Videoyu hiç açmadım kiEn sonunda tepside sunuyor ya yasoooo. Sixpack izlemekten tatlıyı kaçırmışsın![]()
Delü la bu ayşo kızBen de seni öpeyim gelTansiyon demişken biskolata reklamından sonra olur öyle arada
![]()
Elinin körüü oldu![]()