- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sonunda tepside sunuyor ya yasoooo. Sixpack izlemekten tatlıyı kaçırmışsın
Ayyy o çok fena geliyor var yaaa ,yandık yaniTatlı yapıyormuş
Teşekkür ederim
Benzettim sadeceSaati geldi haklısın
Nasip artık canım :)Ayyy o çok fena geliyor var yaaa ,yandık yani
Nolduuuuuğğğğğ?
İnşaallah canım neden olmasınTeşekkür ederim
Bir daha ki sefere fasilyeliğimi kutlarsınız inşallah diyeceğim de pek ümidim yok
Ay evet nevoş yaa bi bırakmadılar seni hep mesaj atiyolar, ne güzel sadece bana yaziyodunİyi fikirmiş:)
Özel mesajlar yoğun bu sıra ancak fırsat buluyorum:)
Hamur işini mümkün değil çıkaramam, ben çıkarsam eşim çıkarmaz, hamur işi yaşam tarzımızEn iyisi ev yapımı ablacım zaten bu pandemi sürecinde ev yapımı veya doğal şeylere daha çok yöneldik:)
Bir hafta yapmayalım desek sonraki hafta mutlaka yapılıyor.Tamamen çıkaramıyoruz.Çıkaran insanlara hayranım:)
Allah kolaylık versin ablacım her zaman bekliyoruz Hayırlı sahurlarHamur işini mümkün değil çıkaramam, ben çıkarsam eşim çıkarmaz, hamur işi yaşam tarzımız
Hepinizi öpüyorum, tekrar tebrik ediyorum ve hayırlı sahurlar diliyorum, raporların tansiyonu çıkıyor yine, onlara bakayım
Ben de seni öpeyim gel Tansiyon demişken biskolata reklamından sonra olur öyle aradaHamur işini mümkün değil çıkaramam, ben çıkarsam eşim çıkarmaz, hamur işi yaşam tarzımız
Hepinizi öpüyorum, tekrar tebrik ediyorum ve hayırlı sahurlar diliyorum, raporların tansiyonu çıkıyor yine, onlara bakayım
Elinin körüü olduNolduuuuuğğğğğ?
Akşam yeni tarif verdim :)Onunla da bayağı muhabbetimiz oldu:)Ay evet nevoş yaa bi bırakmadılar seni hep mesaj atiyolar, ne güzel sadece bana yaziyodun
Teşekkür ederim canım benimTebrikler evva Evva
Trşekkür edrim ayşomEvva evoşum, tebrik ederim çiçeğim
Sosyalim teşekkür.ederim canımmAlkışlar evvoşa ❤❤❤ Evva tebrikler beybitom ❤
Teşekkür ederim ablacım çok güzel bir yarışma olduEvva canım tebrik ederim
Teşekkür ederim canım benimTebrikler Evva
Kurtuldun yasomEvva ballı lokmam, iyi ki fasülye oldun. Ohhhh kurtulduk senden.
Perimmm teşekkür ederimEvva evvosuuuuum tebrik ederim fistigiiiim
Teşekkür ederim canım benim kesinlikle öyle zaman zaman 1.lik el değiştirdi senide tebrik ediyorum
Mavişim ya vallahide bugün kıymalı taze fasülye yapmıştım teşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim ablacımEvva Tebrik ederim birinci olmuşsun
Videoyu hiç açmadım kiEn sonunda tepside sunuyor ya yasoooo. Sixpack izlemekten tatlıyı kaçırmışsın
Delü la bu ayşo kızBen de seni öpeyim gel Tansiyon demişken biskolata reklamından sonra olur öyle arada
Elinin körüü oldu