Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün hâlâ çöplükte, meaşallah
Kaşınma beeeeAbla ciddi ciddi netten ekmek kadayıfı tarifi bakıyorum
Birini bulurum elbet
Benim magnoliamı görsen kesin bayılırsın kivili, muzlu, çilekli, oreolu, fındıklı, çikolatalı, biscolata stikli... ıııımmmmmmÇok fenasıııııınnnn
Bende bakınca nefis körelmiyor aksine daha beter istiyorum, bir ara geçen seneydi galiba tatlı oylamasında bayılıyorum sandım Gece gece bebe muhallebisi yapıp yemiştim, olmadı kesme şeker atıyorum ağzıma, ne biçim bir nefsim varsa tatlıya gelince kaput
Taze fasulye çok pahalı, 20₺. Zenginsin bakıyorum
Kk da tarif vardı onu buldum
Kaşınma beeee
Benim magnoliamı görsen kesin bayılırsın kivili, muzlu, çilekli, oreolu, fındıklı, çikolatalı, biscolata stikli... ıııımmmmmm
bu mesajdan sonra Alsem profil>kullanıcıyı banla
'te aallam neyin garantisi var ki şu sitedeDeynepnaz bunda alır diye önemsemedi tarifsiz kaldı
Yok, sana kızmaz@Elif Eylul kızmasın
Oy almaz mı diyorsun öyleyse yapayımYok, sana kızmaz
Biscolata demişken
Nevoş bir sonraki 24 bin veleddalin aminSüpersin
Benim de konservelerim var
Of ama güzel gidiyor yaAbla ciddi ciddi netten ekmek kadayıfı tarifi bakıyorum
Birini bulurum elbet
Ramazan ramazan nerden aklına geliyor anlamış değilimYa git yine bağlama +
Maşaallah sana :)Nevoş bir sonraki 24 bin veleddalin amin
Afiyetle yiiiBenim de konservelerim var
Fasilleler yapsın, oylar bölünüyor ama ne yapalımOy almaz mı diyorsun öyleyse yapayım
Aşaaa sen yapmadım mi onu yaa yasoAma bu haksızlık
Evet ablam cumartesi ve pazar sen stoğunu yap:)Of ama güzel gidiyor ya
Yarışma sonlandı sanırım, yanlış görmediysem Evva kazanmış, başta Evva olmak üzere katılan herkesi tebrik ederim, insanı baştan çıkaracak tarifleriyle beni mahvettikleri için hepsine teşekkür ediyorum, tatlı yarışmasında da Allah diyorum bakarken sabır çekerim artık
Cumartesi dedin değil mi? Ben o akşama tatlı stoğu yapayım
Geçen buradan hamburger tarifi aşırdım ya, Nevreste ne biçim yediysem evdekiler beni seyrediyorduOnlar 1 ısırık alana kadar benim hamburger bitmiş, soluk aldın mı dediler, almıştım halbuki
Sende tatlımAfiyetle yiii