- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Deynepnaz bunda alır diye önemsemedi tarifsiz kaldıTatliya Merviş bomba gibi gelmezse bende bişey bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deynepnaz bunda alır diye önemsemedi tarifsiz kaldıTatliya Merviş bomba gibi gelmezse bende bişey bilmiyorum
Nevreste tatlı oylaması pasta değil değil mi, eğer pastaysa hiç yorma şuradan at beniAbla haftaya tatlı oylamasına çağıracağızTarifler gelmeye başladı
Ablam ne istersen var:)Chesecake,magnolia,red velvet,künefe,soğuk baklava,tiramisu,cocostar pasta ,suffle ,etimek tatlısı,profiterol,despacito ,sütlaç,panna cotta yani aklına gelebilecek her türlü tatlı çeşiti bizde mevcut haftaya yani cumartesi gecesi başlar sizi çağırırızNevreste tatlı oylaması pasta değil değil mi, eğer pastaysa hiç yorma şuradan at beni
Buraya bakmak bana hiç iyi gelmiyor, ya pizza yapıyorum ya hamburger, şimdi de kek pişiriyorum, bunların hepsi bana kilo olarak dönerse lütfen rica edeceğim sonraki bildirim diyet topikleri için olsun
Soğuk baklava da mı varAblam ne istersen var:)Chesecake,magnolia,red velvet,künefe,soğuk baklava,tiramisu,cocostar pasta ,suffle ,etimek tatlısı,profiterol,despacito ,sütlaç,panna cotta yani aklına gelebilecek her türlü tatlı çeşiti bizde mevcut haftaya yani cumartesi gecesi başlar sizi çağırırız
Tabi ki elticimSoğuk baklava da mı var
Bi ara magnolia da yap ablaNevreste tatlı oylaması pasta değil değil mi, eğer pastaysa hiç yorma şuradan at beni
Buraya bakmak bana hiç iyi gelmiyor, ya pizza yapıyorum ya hamburger, şimdi de kek pişiriyorum, bunların hepsi bana kilo olarak dönerse lütfen rica edeceğim sonraki bildirim diyet topikleri için olsun
Ama bu haksızlıkTabi ki elticim
Sen alsaydınAma bu haksızlık
İnşallah beceremez kim aldıysaSen alsaydın
Becerir gibi geliyorİnşallah beceremez kim aldıysa
Orianadır kesinBecerir gibi geliyor
Tamam anladım, altımdaki sandalyeyi çekebilirsin ablacımAblam ne istersen var:)Chesecake,magnolia,red velvet,künefe,soğuk baklava,tiramisu,cocostar pasta ,suffle ,etimek tatlısı,profiterol,despacito yani aklına gelebilecek her türlü tatlı çeşiti bizde mevcut haftaya yani cumartesi gecesi başlar sizi çağırırız
Yok değil :)Orianadır kesin
Tanıdığım ve sevdiğim biri mi, ona göre çemkireceğimBecerir gibi geliyor
O da fasulye olsa da kurtulsakYok değil :)
O çok tehlikeli olabilir