- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
... yeYav 11’de kısır yedim. Midem yanıyor şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
... yeYav 11’de kısır yedim. Midem yanıyor şimdi
Tatlı sevmeyen kadın yokturTamam anladım, altımdaki sandalyeyi çekebilirsin ablacım
Siz böyle işkence yapmayı nereden öğrendiniz
Gözü dönünce çikolatayı eritip yiyen kadına yapılmayacak hareketler bunlar, şaka gibi geliyordur belki ama nefessiz yiyorum o derece düşkünüm tatlıya
Fasulye olup kurtulmasını istediğiniz çok kişi var benceO da fasulye olsa da kurtulsak
Yaparım valla da sonra göbek büyürse bakmanız için hanginize bırakayım, okul çağına gelince alırımBi ara magnolia da yap abla
Hazır dondurma varTatlı sevmeyen kadın yoktur
Çok heyecanlı ve güzel olacak
Keşke biri dondurma yapsa
Ondan önce de muhallebi Yedim. Bi ara da çerez yemiştim. Midede festival var... ye
Bizimkiler bu yıl kpss ye girecekYaparım valla da sonra göbek büyürse bakmanız için hanginize bırakayım, okul çağına gelince alırım
Dondurmalı, kaymaklı ekmek kadayıfı da çok güzel giderdi heeeeTatlı sevmeyen kadın yoktur
Çok heyecanlı ve güzel olacak
Keşke biri dondurma yapsa
Ben yapayım ben benHazır dondurma var
Olmaz mı
Ben bunu yapacak birini bulayımDondurmalı, kaymaklı ekmek kadayıfı da çok güzel giderdi heeee
hazır yapılmışı var abla. Bak bak nefsini Körelt Link ekleyemiyorum malumYaparım valla da sonra göbek büyürse bakmanız için hanginize bırakayım, okul çağına gelince alırım
Sana iyi sabahlamalarrOndan önce de muhallebi Yedim. Bi ara da çerez yemiştim. Midede festival var
Yok yatıcam birazdan. yemek programı izliyorumSana iyi sabahlamalarr
Hoş geldin reflü
Gözün hâlâ çöplükte, meaşallahYok yatıcam birazdan. yemek programı izliyorum
Çok fenasıııııınnnnBen bunu yapacak birini bulayım
Bende bakınca nefis körelmiyor aksine daha beter istiyorum, bir ara geçen seneydi galiba tatlı oylamasında bayılıyorum sandım Gece gece bebe muhallebisi yapıp yemiştim, olmadı kesme şeker atıyorum ağzıma, ne biçim bir nefsim varsa tatlıya gelince kaputhazır yapılmışı var abla. Bak bak nefsini Körelt Link ekleyemiyorum malum
Abla ciddi ciddi netten ekmek kadayıfı tarifi bakıyorumÇok fenasıııııınnnn
Bende bakınca nefis körelmiyor aksine daha betere istiyorum, bir ara geçen seneydi galiba tatlı oylamasında bayılıyorum sandım Gece gece bebe muhallebisi yapıp yemiştim, olmadı kesme şeker atıyorum ağzıma, ne biçim bir nefsim varsa tatlıya gelince kaput
Yarın güzel bir tatlı yapayım diyorum ablam, ama sen sevmezsinÇok fenasıııııınnnn
Bende bakınca nefis körelmiyor aksine daha beter istiyorum, bir ara geçen seneydi galiba tatlı oylamasında bayılıyorum sandım Gece gece bebe muhallebisi yapıp yemiştim, olmadı kesme şeker atıyorum ağzıma, ne biçim bir nefsim varsa tatlıya gelince kaput
Onu herkes beceremez elticimAbla ciddi ciddi netten ekmek kadayıfı tarifi bakıyorum
Birini bulurum elbet