- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saat kalmış zor o 3 kişi yaa olsun ama sen oldun o da yeter bizeSenin de çok az kalmış 100e inş 3 oy daha gelir sana da
Son 53 dkPizza gene gözlemeye yaklaşmış son 1 saat ,çok heyecanlı
Canımı çektirdii zaten obur bir hamileyim Bir taraflarım şişecek
5 oy gelir mi kiSon 53 dk
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanımı çektirdii zaten obur bir hamileyim Bir taraflarım şişecek
Nasip5 oy gelir mi ki
Belli olmaz canım ya gelir inşallah,kazanamasak da 100 oy aldık deriz en azından1 saat kalmış zor o 3 kişi yaa olsun ama sen oldun o da yeter bize
Dızmanayı biliyorum yarın yapacağım insallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tarif var sizde yapın
Dızmana yı Kim yaptı? Nevreste Canım çekti
Şu an çok mutlu oldum hamile hamile canın çeksin istemezdim ama sevindimCanımı çektirdii zaten obur bir hamileyim Bir taraflarım şişecek
Bidahakine Karpuz ile süsle ağzımın suyu şöyle bir aksınŞu an çok mutlu oldum hamile hamile canın çeksin istemezdim ama sevindim
alsem Dızmana yı Karpuz ile tüketeceksin yanına Labne üffff.... Yemede yanında yat
Karpuzun kilosu şu an çok para anacım. Yaza belki hangi Avrupa kentindensin sen?Bidahakine Karpuz ile süsle ağzımın suyu şöyle bir aksın
7 teleeeKarpuzun kilosu şu an çok para anacım. Yaza belki hangi Avrupa kentindensin sen?
nerden göçtün Bursa’ya?Bursadayım maalesef
Tabiiiiiii bakır zenginiyim ben bizde para geçmez, bakırla alışveriş yaparız biz7 teleee
Sen zenginsin, bakırın var, alabilirsin
Bana da yollasananerden göçtün Bursa’ya?
Tabiiiiiii bakır zenginiyim ben bizde para geçmez, bakırla alışveriş yaparız biz
İstanbul dan göçtüm annem Göçmen benim Bulgaristan göçmeni 1950 göçmeninerden göçtün Bursa’ya?
Tabiiiiiii bakır zenginiyim ben bizde para geçmez, bakırla alışveriş yaparız biz
Heee bizimkiler de göçmüş ama taaaaa 1930’larda biz kırklareli’deyizİstanbul dan göçtüm annem Göçmen benim Bulgaristan göçmeni 1950 göçmeni
Ay ben sizin gibi fasfakirlerle muhatap olamam. Benim dengim OrianaBana da yollasana
Hiç gerçek bakırım olmadı