- 1 Aralık 2019
- 5.658
- 22.879
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür canım ama benim online ve yüz yüze dersler kurslar
Hemen tarifim baktım oyunuzu almış mıyım diye. Ve isminizi gördüm. Sizin oyunuzu almak gurur verici. Teşekkür ederim.Oy veremediklerim lütfen hakkını helal etsin. Oy verirken o kadar zorlandım ki tarifi mümkün değil.
Gelmiyor
Havlu atiyom yaaaa heves meves kalmiyoo yaa gercektwn üzüluyorum
Sayın kazen seçenekler 3 tane olabilir mi sonraki yarışmalarda 2 çok azOy veremediklerim lütfen hakkını helal etsin. Oy verirken o kadar zorlandım ki tarifi mümkün değil.
Karı-koca ikinizin de oyunu aldımOylarım Su böreği ve gözlemeye. Hepinizin ellerinize, emeklerinize sağlık İftara son 15 kala bakmak hiç iyi olmadı bu
Hayırlı iftarlar...
Haydi gözün aydın şekerHe
Hemen tarifim baktım oyunuzu almış mıyım diye. Ve isminizi gördüm. Sizin oyunuzu almak gurur verici. Teşekkür ederim. İ
Sayın kazen seçenekler 3 tane olabilir mi sonraki yarışmalarda 2 çok az
Çok isteniyor.Tatlı kategorisinde yapabilirizBu kategoride tek yetkili Nevreste ve işin açıkçası bende sizinle aynı fikirdeyim. Degerlendirsin bakalım Nevreste hanım...
Karı-koca ikinizin de oyunu aldım
Dur daha yeni başladıkBen hatırlarsan sonra atağa geçmiştimPizza neden daha cok sevilmedi ki şimdi yani
Ben kahvemi bekliyorum.O derece yaniBu arada Türkiye'nin en batı ucu burası biliyorsunuz değil mi :)))) millet iftar yaptı çayını bile içiyor. Öyle bekliyik
Oyle oyle nevoşum bi köşede duamı edıyorum ben inşallah fasülye olurum amin dıyeDur daha yeni başladıkBen hatırlarsan sonra atağa geçmiştim
Ama rakipler dişliHepsi bomba gibi
Hayırlısı canımOyle oyle nevoşum bi köşede duamı edıyorum ben inşallah fasülye olurum amin dıye