- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Senin işin var benim maaşım bile yok sen al yollaBana da alıp yollasana 1 tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin işin var benim maaşım bile yok sen al yollaBana da alıp yollasana 1 tane
Oraya hiç girmeyelim lütfenSenin işin var benim maaşım bile yok sen al yolla
Yulaflı omlet ye en azından evvoşumYok ben sahur yapamıyorum buna karar verdim gündüz aç oluyorum diye yapmaya karar verdim olmadı senelerdir böyle
Ne desem şimdi bilemedim Kazansam bir dert kazanmasam başkaBunda alırsan sende fasulyesin
Doğum günüme az kaldıKargo için telefon veririmOraya hiç girmeyelim lütfen
Zaten bu gidişle öyle olacakYalnız bu kuralı ben koydumNe desem şimdi bilemedim Kazansam bir dert kazanmasam başka
O zaman da Kazen emmiye deriz sadece fasulyeler için kategori yapar
Kendin fasulye olmayınca fasulyeler giremez kuralı güzel oluyor da kendin fasulye olunca hiç güzel olmaz.Zaten bu gidişle öyle olacakYalnız bu kuralı ben koydum
Harika olmuş tatlım,ellerine sağlık
Birazdan yiyecek, olsunBak tam atacaktım @Evva çok açım yazmış kıyamam
Param yok abla, fitre zekat ne olursa kabulümDoğum günüme az kaldıKargo için telefon veririm
Beynim donuk gibiIyi olmadinmi yaso
Bunu bana mı söylüyorsun 1.5 yıl fasulye olarak yarışmalara katıldımVe size 1 yıl olarak tanımladımİsterseniz sizde benim gibi 1.5 yıl bekleyinKendin fasulye olmayınca fasulyeler giremez kuralı güzel oluyor da kendin fasulye olunca hiç güzel olmaz.
Tez bu kural bozula, herkes yarışmaya kabul ola
Yine iftar vakti düştün mü buraya
İftardan sonra düzelirsin insallahBeynim donuk gibi
Ama ağrım azaldı
Sen nasıl oldun?
Dişim çok kötu yaaa sahurdada hap ictim halbuki şisti yerinle fazla oynadi ondan acayimda orucu Allahin izniyle hap yutcam hemenBeynim donuk gibi
Ama ağrım azaldı
Sen nasıl oldun?
hoşbuldumYine iftar vakti düştün mü buraya
Ama biz sofra kurmaya gidiyoruz
Gecmis olsun hemsomDişim çok kötu yaaa sahurdada hap ictim halbuki şisti yerinle fazla oynadi ondan acayimda orucu Allahin izniyle hap yutcam hemen
Iyi olmana sevindim
Sagol canim yaGecmis olsun hemsom