- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Ama en küçük boyu Da napiyiiimm Belki bi gün 1. Olurum Da bana hediye gönderirlerPahalı ama değer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama en küçük boyu Da napiyiiimm Belki bi gün 1. Olurum Da bana hediye gönderirlerPahalı ama değer
Bizim 4.48 ne haberrOhh iyiyiz ozaman biz 4 45
Aman 3dkBizim 4.48 ne haberr
Kimse istemiyor senden başkaAman etsinler de rahatlasınlar
Evrene mesaj diyorsun yani banad inşallah demek düşerAma en küçük boyu Da napiyiiimm Belki bi gün 1. Olurum Da bana hediye gönderirler
Ne alıyorsunuz.Ama en küçük boyu Da napiyiiimm Belki bi gün 1. Olurum Da bana hediye gönderirler
3dk da neler yenirAman 3dk
Yooo istemedim ki Geçen gün mesaj attın ya bana, “Ayşe. Al ablacım, dayanamıyorum artık. Bu benim numaram” diye.Kimse istemiyor senden başka
İnşallahEvrene mesaj diyorsun yani banad inşallah demek düşer
Bakır sahan alamıyoruzNe alıyorsunuz.
Tey allam evvoş gidip yürürsen kuzucum sen3dk da neler yenir
Sende almadınYooo istemedim ki Geçen gün mesaj attın ya bana, “Ayşe. Al ablacım, dayanamıyorum artık. Bu benim numaram” diye.
İnşallah
Banada alın yaBakır sahan alamıyoruz
Yok, gizli gizli kaydettim işteSende almadın
tamam. sana da alamayız o zamanBanada alın ya
Hayır yani 5 gündür sahursuz ve iftarıda ekmeksiz geçiren ben diyorTey allam evvoş gidip yürürsen kuzucum sen
NeeeyyyyyyyyyHayır yani 5 gündür sahursuz ve iftarıda ekmeksiz geçiren ben diyor
Yok ben sahur yapamıyorum buna karar verdim gündüz aç oluyorum diye yapmaya karar verdim olmadı senelerdir böyleNeeeyyyyyyyyy
Çaldır bakayımYok, gizli gizli kaydettim işte
tamam. sana da alamayız o zaman
Çaldırıp kapatıyorum, hazır mısın? kocam evde olmasa arar konuşurdumÇaldır bakayım
Ben alacağım inşaallah
Bana da alıp yollasana 1 taneÇaldır bakayım
Ben alacağım inşaallah
Teşekkür ederimOoooo çok güzel olmuş. Ellerine sağlık
Tarifi de beğendim artık bunu yaparımŞahane olmuş
Olmuş olmuş sevap kazandırıyorum sanaAma yani olmusmu şimdi bu
Geldiğini görmedim canım kusura bakmaaa merak ettiler diye etiketledim teşekkür ederimBeni niye etiketlemedin yaaa ama çok güzel olmuş, illa bi şekiller şukullar yapican hee wundercan nefis gözüküyor, çok güzel yerim ben mesela
Sunumsuz aslaaAllah'ım sunumda bir harikaaaa
Sağ ol canımmÇok güzel olmuş ellerine sağlık canım