- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Çalış bakalım sende boş verme sakın sınavlarına .Ben daha 3 sınavı çözmedim. Bu gece 12’he kadar yolu var nasılsa diye salladım ilk defa bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalış bakalım sende boş verme sakın sınavlarına .Ben daha 3 sınavı çözmedim. Bu gece 12’he kadar yolu var nasılsa diye salladım ilk defa bu kadar
İlk dönem 3.16 ortalama ile geçtim abla 4 üzerindenÇalış bakalım sende boş verme sakın sınavlarına .
Gayet süpermiş ayşo aferin sana ,ne okuyorsun peki.İlk dönem 3.16 ortalama ile geçtim abla 4 üzerinden
sosyal hizmetler okuyorum abla, 2 yıllık.Gayet süpermiş ayşo aferin sana ,ne okuyorsun peki.
Çok güzel bir bölüm..sosyal hizmetler okuyorum abla, 2 yıllık.
tembelsin işteBen daha 3 sınavı çözmedim. Bu gece 12’he kadar yolu var nasılsa diye salladım ilk defa bu kadar
Aman be yok abla. Sırf şu An görevlendirildiğim birimde kalabilmek için okumaya başladım. Esas Çalıştığım yer ızdırap gibi. Şimdi daha sakin bi yerdeyimÇok güzel bir bölüm..
tembelsin işte
Bende yazayım mıİlk dönem 3.16 ortalama ile geçtim abla 4 üzerinden
İstememBende yazayım mı
Başka bir bölüm olmadımı peki okuman için.Aman be yok abla. Sırf şu An görevlendirildiğim birimde kalabilmek için okumaya başladım. Esas Çalıştığım yer ızdırap gibi. Şimdi daha sakin bi yerdeyim
Abla ben zaten normalde üni mezunuyum. İnsanlarla iletişimim iyi diye şu An çalıştığım bölümdeyim ama normalde sosyal hizmet okuyan biri gelse beni eski kurumuma verebilirler. Ben de buna mahal vermemek için okuyorumBaşka bir bölüm olmadımı peki okuman için.
Üni mezunu olduğunu biliyorum zaten,hatta elhanla yazışmalarınızda da denk gelmiştim.Abla ben zaten normalde üni mezunuyum. İnsanlarla iletişimim iyi diye şu An çalıştığım bölümdeyim ama normalde sosyal hizmet okuyan biri gelse beni eski kurumuma verebilirler. Ben de buna mahal vermemek için okuyorum
Arıyormu yoksa nerdeler diyeASSOSyal burdalar gel
Aynen abla. Beni unuttunuz diyor ramazan sofrasındaArıyormu yoksa nerdeler diye
Gördüm ya kayboldu resmen kıayam sayfanın linkini bıraktım orayaAynen abla. Beni unuttunuz diyor ramazan sofrasında
Burayı bulamamış
İyi yapmışsın ablaGördüm ya kayboldu resmen kıayam sayfanın linkini bıraktım oraya