- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Onlar bari huzurlu kalsınDoğumevinin oradaki şubeye gelmediği iyi olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar bari huzurlu kalsınDoğumevinin oradaki şubeye gelmediği iyi olmuş.
Evet küçük. Orada zaten toplam 12 tane vardır.Oraai daha kucuk galiba hemso
Neyse sende yakında alırsınGörümcemin kocasına söyledim, ama 200’lük yok diye almamış
imzalı resim alirimAhaaaa ünlü oldum
İftar menüsüYaaaaaaa ne var söylesenize
Heee tmm o zamanİftar menüsü
Orası bari karışmasınEvet küçük. Orada zaten toplam 12 tane vardır.
Ben alsam, hepten şok olacaklarNeyse sende yakında alırsın
⁵²Ben alsam, hepten şok olacaklar
Öyle 8-10 almayacağım çünkü
Al al iyi olurBen alsam, hepten şok olacaklar
Öyle 8-10 almayacağım çünkü
Bence 12 tane veriyolar kocaaaaa markete bizde anca 10tane 1tane aliyoz1 tane zor buldum, 52 adet nereden bulayım
CanımE Elif_EylulKadınlar Kulübü on Instagram: "4. gün iftar menüsü: -Yuvalama Çorbası -Kuru Biber-Patlıcan Dolması ve Yaprak Sarma -Gökkuşağı Salatası -Tavuk Göğsü Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz.. #İftar #ramazan #iftarmenüsü #hergünebiriftarmenü
179 likes, 4 comments - kadinlarkulubu on April 16, 2021: "4. gün iftar menüsü: -Yuvalama Çorbası -Kuru Biber-Patlıcan Dolması ve Yaprak Sarma -Gökkuşağı Salatası -Tavuk Göğsü Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz.. #İftar #ramazan #iftarmenüsü #hergünebiriftarmenüsü #yemektarifi...www.instagram.com
Kukrim
Bide bana diyorlar ben yılda bir kere yerim yeemm baklava Nevreste görüyorsun mu asıl baklavacilar filiz ,yaso ve aretimduir kayıtlara gec bunlarıEki Görüntüle 2827258 baklava yaptim
Kukriş neden öyle diyosun simdiBide bana diyorlar ben yılda bir kere yerim yeemm baklava Nevreste görüyorsun mu asıl baklavacilar filiz ,yaso ve aretimduir kayıtlara gec bunları
Plâstik kutu değil mi o filizkoEki Görüntüle 2827258 baklava yaptim
ÇıkkkkPlâstik kutu değil mi o filizko