- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Biz film bile çektikBen görmedim çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz film bile çektikBen görmedim çok şükür
Igrencti zaten iyi ki görmedin yasiBen görmedim çok şükür
Aynen tarif verBenim dediğim gibi yaparsınız dedim
Sansürsüz müBiz film bile çektik
NüSansürsüz mü
Euhhhuuu
Ellerine sağlıkKolayı severim.
OfffffffffKolayı severim.
Ben sevemedim güllacıKolayı severim.
Ben çok severimBen sevemedim güllacı
Ellerine sağlık canım, görüntü çok güzel
Afiyet olsun şimdiden
Eşim de sevmez, ama ailesi bayıla bayıla yer.Ben çok severim
Bende sevmezdim,annemde pek yapmaz.Eşim de sevmez, ama ailesi bayıla bayıla yer.
Ben çocukluğumda hiç yemedim ve görmedim. Belki de bu sebepten sevemedim
Böreğini yedim, onu sevdim misâl
Ben de çok aramam, varlığıyla yokluğu bir. Ramazan’dan Ramazan’a yiyoruz işte.Ben sevemedim güllacı
Ellerine sağlık canım, görüntü çok güzel
Afiyet olsun şimdiden
Ben de bezelye ve barbunya sevdalısıyım, eşim severek yemez. This is Antep.Bende sevmezdim,annemde pek yapmaz.
Ama sonra sevmeye başladım.
Dediğin gibi bazı şeyleri hiç yemeyince ya da ailede yapılmayınca itici gelebiliyor.
Eşim mesela bezelye yemeği sevmiyor.Barbunya çok sevmez.Kayınvalidem hiç yapmaz hatta bilmiyor.
Yapıyorum ama severek yemiyor.
Bende çok severim
O yemeyince çokta almıyor.Her bahar bezelye alıp buzluğa koyalım diyorum.Tamam diyor gerisi yokBen de bezelye ve barbunya sevdalısıyım, eşim severek yemez. This is Antep.
Aynısını yaşıyorum. Domates bile koymaz kayınvalidem. Eşime de garip geliyor ben yapmak isteyince.O yemeyince çokta almıyor.Her bahar bezelye alıp buzluğa koyalım diyorum.Tamam diyor gerisi yok
İftar sonrası belkiKonum açılmadı daha
Bizim yemek kültürümüz çok farklıBazı şeylere alıştı ama onlara pek yanaşmıyorAynısını yaşıyorum. Domates bile koymaz kayınvalidem. Eşime de garip geliyor ben yapmak isteyince.