- 28 Haziran 2011
- 59.373
- 149.812
Zaferden aldım filizko 180 gr ama 200 yokHelal olsun kiz sana nerden aldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaferden aldım filizko 180 gr ama 200 yokHelal olsun kiz sana nerden aldin
Kesiiinnnndemek ki beni daha çok seviyosa
Yeni rekor mu geliyorYürüdüm
Afiyet olsun canım getirmemislermi naletlerZaferden aldım filizko 180 gr ama 200 yok
Yok getirmemişler yaa kâra geçecekler işte bizim sayemizde herhaldeAfiyet olsun canım getirmemislermi naletler
12 bindeyim nevoş rekor yok şuanYeni rekor mu geliyor
Ayyy bugun gulesim geliyo sinirden herseye bizim migros cimriYok getirmemişler yaa kâra geçecekler işte bizim sayemizde herhalde
Aynı anda sağol nevoşum sonunda başardim. Direkt kasadan geçti sıkıntı yok
Bende bendeee onlar 200 veriyo ama migrosta yok 180 aliyoruz bu durumda noluyo nevoş NevresteAyyy bugun gulesim geliyo sinirden herseye bizim migros cimri
20 20 20 grami toplayip 1tane hak kazaniyoruzBende bendeee onlar 200 veriyo ama migrosta yok 180 aliyoruz bu durumda noluyo nevoş Nevreste
Pınar kâra geciyo yada migros keşke öyle bişey olsa aslında var ya ne güzel olur20 20 20 grami toplayip 1tane hak kazaniyoruz
Biz bunu bir öneriye açalim sosyalimPınar kâra geciyo yada migros keşke öyle bişey olsa aslında var ya ne güzel olur
Bencede filizkom bu işte bi terslik varBiz bunu bir öneriye açalim sosyalim
Akşama yetişir12 bindeyim nevoş rekor yok şuan
Baska migrosa gidersem haber ederim sana gel burda 200gram var derimBencede filizkom bu işte bi terslik var
Bursa'da sıkıntı varBende bendeee onlar 200 veriyo ama migrosta yok 180 aliyoruz bu durumda noluyo nevoş Nevreste
Beraber gidinBaska migrosa gidersem haber ederim sana gel burda 200gram var derim
Tamam bulusak beraber gidek hatta ölekBeraber gidin