- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 31
İyi olmaya çalışıyorum valla uzaktan bölme anlatıyorum yavrulara çok eğleniyoruzNasılsın tatlım
Sen nasılsın güzelciğimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmaya çalışıyorum valla uzaktan bölme anlatıyorum yavrulara çok eğleniyoruzNasılsın tatlım
NasılE Elif_Eylul geçen günkü gibi yapalım mı instagram şeysini
İyiyim ben şükürler olsun canım İşin zor,Allah kolaylık versinİyi olmaya çalışıyorum valla uzaktan bölme anlatıyorum yavrulara çok eğleniyoruz
Sen nasılsın güzelciğimm
Herkese açık
söylemem sır
2 kişinin bildiği sır değildirsöylemem sır
2 mi kişi? şimdilik sen, ben, filiz, yasmin2 kişinin bildiği sır değildir
Lafın gelişi 2 5 kişinin bildiği sır değildir diye bir laf henüz yok2 mi kişi? şimdilik sen, ben, filiz, yasmin
Aminnn güzelciğim❤❤İyiyim ben şükürler olsun canım İşin zor,Allah kolaylık versin
Aminnn güzelciğim❤❤
Ayy çok sevindimE Elif_EylulKadınlar Kulübü on Instagram: "4. gün iftar menüsü: -Yuvalama Çorbası -Kuru Biber-Patlıcan Dolması ve Yaprak Sarma -Gökkuşağı Salatası -Tavuk Göğsü Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz.. #İftar #ramazan #iftarmenüsü #hergünebiriftarmenü
179 likes, 4 comments - kadinlarkulubu on April 16, 2021: "4. gün iftar menüsü: -Yuvalama Çorbası -Kuru Biber-Patlıcan Dolması ve Yaprak Sarma -Gökkuşağı Salatası -Tavuk Göğsü Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz.. #İftar #ramazan #iftarmenüsü #hergünebiriftarmenüsü #yemektarifi...www.instagram.com
@Raxeria
Dur annem geldi gitcek simdi yapcamE Elif_Eylul geçen günkü gibi yapalım mı instagram şeysini
Ok...söylemem sır
Ayy çok sevindim
ama bana videonun linkini atmayı unutma. link olmayınca giremiyorumDur annem geldi gitcek simdi yapcam
ama bana videonun linkini atmayı unutma. link olmayınca giremiyorum
www.instagram.com
izledim ve gülmedim
Kapı dışındaki sensin biz içeride gülüyoruzizledim ve gülmedim