- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Hadi ınş bekliyoruz nevoşAkşama yetişir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ınş bekliyoruz nevoşAkşama yetişir
Benim gittiklerimde peynir yoktu zati filizko aslında bu bir mucize şuanBaska migrosa gidersem haber ederim sana gel burda 200gram var derim
Iste gecen ben bitirdim simdi senBenim gittiklerimde peynir yoktu zati filizko aslında bu bir mucize şuan
Nevoş bursada yarışmacı kaybediyorsunuz desen acaba korkarlar mi kiBursa'da sıkıntı var
Allahim yaNevoş bursada yarışmacı kaybediyorsunuz desen acaba korkarlar mi ki
Ayaklarını denk alsınlar bu bi işaretIste gecen ben bitirdim simdi sen
Bu migros'un kusuru pınarı bağlamazMigros müşteri kaybediyor.Nevoş bursada yarışmacı kaybediyorsunuz desen acaba korkarlar mi ki
Nalet gele böyle migrosa nefret ettirdiler zaten sevmezdim tiksindimBu migros'un kusuru pınarı bağlamazMigros müşteri kaybediyor.
Bu migros'un kusuru pınarı bağlamazMigros müşteri kaybediyor.
40 tane daha alayım adım atmamBu migros'un kusuru pınarı bağlamazMigros müşteri kaybediyor.
Keske sokta olsaydi 2adimda alirdimNalet gele böyle migrosa nefret ettirdiler zaten sevmezdim tiksindim
En nalet marketi seçmişler yaaa,güzelim marketler varkenKeske sokta olsaydi 2adimda alirdim
Heee vallaaa anlamazlar bunlar bizim halimizdenEn nalet marketi seçmişler yaaa,güzelim marketler varken
Bende gidip alamadımHeee vallaaa anlamazlar bunlar bizim halimizden
Sendemi bizdenBende gidip alamadım
300 verdilermikiBi şey dicem bize 200 Gram beyaz tanımlı değil mi? nasıl 180 veya 300 gramlık kasadan geçip ücretsiz veriyorlar ki? uyarı vermesi gerekmez mi sistemin?
Sanki bi ara okudum ama yanlış da okumuş olabilirim. neyse ha 180 ha 300.300 verdilermiki
Aslında evet o zaman 300 de geçsin kasadan 180 geçiyorsa, mantıklıSanki bi ara okudum ama yanlış da okumuş olabilirim. neyse ha 180 ha 300.
Versinler amaa300 verdilermiki