- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
ozamaaaan hipnoz terapisi sizee ben unuttum vallaHafıza sildirmek lazım be gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozamaaaan hipnoz terapisi sizee ben unuttum vallaHafıza sildirmek lazım be gülüm
Sabah burdaydım ben canım yasminsay Şahit
Evet, buralar ıssız iken cancağzım ile yalnızdık bu sabahaa ben yazısmalardan gormedım o zamansa
Aynen öyle cancagizim
baş başa takıldınız demeekEvet, buralar ıssız iken cancağzım ile yalnızdık bu sabah
Evetbaş başa takıldınız demeek
Arada yapalım cancağızımEvet, buralar ıssız iken cancağzım ile yalnızdık bu sabah
yoooookkkkk, şikayeti alıyorum, kurum amirine postalıyorum bazen de kaymakama ama bu aralar daha çok sosyal yardımlaşma için gıda talebi isteği yağıyor. sanki sydv'nin sekreterliğini yürütüyoruz gibiorta yolu bulup barıstırıyomusun
Ahh canımm, canım baklava mı çektiBaklava deyince kafa hemen tatlıya gidiyor
5li rakamlarda olmayınca baklava anca tatlıda oluyorBaklava deyince kafa hemen tatlıya gidiyor
Sena yanlış anlama lütfen eğleniyoruz sadece yoksa dediğinde haklısınAma salarsa 2 katı olur peki nasıl isterseniz
Ben hep müsaitim cancağzımArada yapalım cancağızım
Tamamdır cancağızımBen hep müsaitim cancağzım
hey allahım yaa allah yardımcınız olsun ayşomyoooookkkkk, şikayeti alıyorum, kurum amirine postalıyorum bazen de kaymakama ama bu aralar daha çok sosyal yardımlaşma için gıda talebi isteği yağıyor. sanki sydv'nin sekreterliğini yürütüyoruz gibi
Kız dün hasladim ben evde var merak etmeAhh canımm, canım baklava mı çekti
Gel gel, kaynanan seviyormuş
Tabii ki öyle, ama istemezse gaza da gelmiyor bizim kızAma salarsa 2 katı olur peki nasıl isterseniz
Sen yiyor musun?Kız dün hasladim ben evde var merak etme
Yok kuzum ya niye yanlış anlayimSena yanlış anlama lütfen eğleniyoruz sadece yoksa dediğinde haklısın
Benzemez o naletBiz senin gibi olamazsak seni kendimize benzetiriz M MissHayaLet