- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Biz senin gibi olamazsak seni kendimize benzetiriz M MissHayaLet
Benzemez o nalet
Haydiiii gidek
Ay gülmekten yazamadım Allah sizi napmaya gelin yiyelim bebe emziriyomIsteeee bizde sacma sapan calisiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz senin gibi olamazsak seni kendimize benzetiriz M MissHayaLet
Benzemez o nalet
Haydiiii gidek
Ay gülmekten yazamadım Allah sizi napmaya gelin yiyelim bebe emziriyomIsteeee bizde sacma sapan calisiyo
Sen ye hemsom ya2dilim baklava atcam senin icine desekte olmucak
Benim senaya ihtiyacım yok zaten eş başta olmak üzere ailesi komple o tiptenTam nalet o zaman, hiç sevmediğim bünye tipi
hazırlayalım bakalım tariflerimizi :)))Pınar Labneli Tarif Yarışması
Eki Görüntüle 2822505
Yarışmaya Katılım:
• Yarışma kapsamında Pınar Labne ile yapılan bir tarifi, fotoğraflı ve yazılı şekilde paylaşmanız gerekmektedir.
• Fotoğraf karesinde Pınar Labne mutlaka görünmelidir.
• Tarif yapılmadan önce Bölüm Editörü '' Nevreste '' ye hangi tarifi yapacağınız hakkında bilgi verilmesini rica edeceğiz. Tarif yönetim tarafından uygun görülürse size bildirilecek ve ona göre tarifinizi yapacaksınız. Bildirilmeden yapılan tarifler kabul edilmeme riski bulunduğunu ifade etmeliyiz.
Not: Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru reddedilebilir.
Kriterler
• Fotoğrafta en az bir Pınar Labne bulunmalıdır.
• Konuyla ilgili olmayan görsel ya da içerik paylaşılmamalıdır.
• Mesajlar anlaşılır olmalı ve tarif yapılışıyla birlikte paylaşılmalıdır.
• Tarifin sunumuna özen gösterilmelidir.
• Yarışmada her hafta ilk 1 kişiye ödül verilecektir. Önceki haftalarda ödül alan bir yarışmacının tekrar dereceye girmesi durumunda onun yerine 2.sıradaki yarışmacı ödül kazanmış sayılır.
• Bir yıl içerisindeki Pınar yarışmalarında 2 defa ödül alan üyelerimiz, 3. kez ödül kazandıklarında, hakları oylamadaki bir sonraki yarışmacıya geçer.
Detaylar
Yarışma Nisan ayında başlayıp Mayıs ayının ortasına kadar devam edecektir. Yarışmalar her hafta tekrarlanacak ve cumartesi günü sona erecektir. Pazar günü başlayan oylama 3 gün boyunca devam edecektir.
Pınar Labneli Sahur Tarifleri
Katılım başlama tarihi : 11 Nisan 2021
En son başvuru tarihi : 17 Nisan 2021
Oylama başlama tarihi : 18 Nisan 2021
Oylama bitiş tarihi : 20 Nisan 2021
Hediye konusunda:
• Her haftanın birincisine aynı değerde “Pınar Lezzet Paketi” hediye edilecektir.
• 6 haftanın sonunda ayrı bir birinci seçilmeyecektir.
hazırlanAy gülmekten yazamadım Allah sizi napmaya gelin yiyelim bebe emziriyom
Bayılır bana hatta ölür o derece severM MissHayaLet , ablan seni sevmiyormuş. İtiraf etti
Gel kız bebe seversin boş gitmezsinhazırlan
Antepli ürün var mı evde? Cikolata,baklava ,sade Antep ?Gel kız bebe seversin boş gitmezsin
Biz burdan hissettikBayılır bana hatta ölür o derece sever
Kız baklavacimiyim ben gullunun oglundan söylerizAntepli ürün var mı evde? Cikolata,baklava ,sade Antep ?
O derece işte bak nasıl vermiş o hissiBiz burdan hissettik
anlaştık hemsomKız baklavacimiyim ben gullunun oglundan söyleriz
1 kaşık su bile kafiO derece işte bak nasıl vermiş o hissi
Babababa1 kaşık su bile kafi
Tabii, evdeki naletin yanında sen melaikesinBayılır bana hatta ölür o derece sever
Evet. Aramızdaki aşk o kadar derin1 kaşık su bile kafi
Allah bozmasın mi desem ne desemEvet. Aramızdaki aşk o kadar derin
O bile kilo olarak geri döner cancağzım1 kaşık su bile kafi