- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Aha cennam geldi hoş geldin cennam pamuk kilolarımı kırıyolla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha cennam geldi hoş geldin cennam pamuk kilolarımı kırıyolla
Günaydınnnnn güzelleeeeer
Hoşbuldum canım Kim ,ne diyor sanaAha cennam geldi hoş geldin cennam pamuk kilolarımı kırıyolla
O tekerlekler öğlenden sonra 5li rakamlara dönecek sen hala ye tamam mı ben spor yapayım bebem uyudu 2 baklavam var (tatlı değil kas olandan ) gerisi de gelsin
Poncigimi üzme amaO tekerlekler öğlenden sonra 5li rakamlara dönecek sen hala ye tamam mı ben spor yapayım bebem uyudu 2 baklavam var (tatlı değil kas olandan ) gerisi de gelsin
Aaaaa kim ne demişHoşbuldum canım Kim ,ne diyor sana
Sıkıştırdıkta
Ama tatlım sağlıklı olsun istedim kötü mü ettimPoncigimi üzme ama
Kim diyen galibaAaaaa kim ne demiş
eee çok yogunmus yav o zaman sızın orası su donemde peki o işler olmadan neler yapıyosunuz sız aysocum normaldeyavrum, covid olmasa normal mesaimiz ama bize şimdi kendi işimize ek 112, İSDEM ve Sokak Hayvanları Acil İhbar Hattını da verdiler. öyle olunca mecbur dönüşümlü çalışıyoruz. 3 kişi her gün, aralıksız 08.30-00.00 çalışamaz ki. yani ben normale dönmek istiyorum. kendi işimde 08.30-17.30 olsun, değir işleri alsınlar bizden
Ay ben şokM MissHayaLet bana şişko dedi beni kıskanıyorsun dedi
Fülüzüümmm
çete davası galibaSıkıştırdıkta
O tekerlekler öğlenden sonra 5li rakamlara dönecek sen hala ye tamam mı ben spor yapayım bebem uyudu 2 baklavam var (tatlı değil kas olandan ) gerisi de gelsin
Orası öyle canım,bir ara dikkat ediyordu aslında her yürüyordu daAma tatlım sağlıklı olsun istedim kötü mü ettim
Oriana ’nın baklavalarından mıO tekerlekler öğlenden sonra 5li rakamlara dönecek sen hala ye tamam mı ben spor yapayım bebem uyudu 2 baklavam var (tatlı değil kas olandan ) gerisi de gelsin
Baklava denince dünkü resim aklıma geliyor
Bende bendeAy ben şok