KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.889 154.579 598 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.761 Bal0ncuk .!.: Yakanıza yapışırım valla cadı kaynana olmayın Genişletmek için tıkla... Yok bee ben ve cadılık ikisi birbirine uzay kadar uzaktır baloncukum . Ama bazen diyorum şöyle biraz cadı olabilse idim keşke
Bal0ncuk .!.: Yakanıza yapışırım valla cadı kaynana olmayın Genişletmek için tıkla... Yok bee ben ve cadılık ikisi birbirine uzay kadar uzaktır baloncukum . Ama bazen diyorum şöyle biraz cadı olabilse idim keşke
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.533 698 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.762 Blue_Peri .!.: İyi geceler minnokummm iyi bak kendine erinle mutluluklar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Evva .!.: Hayırlı geceler miniğim allah rahatlık versin ❤ Genişletmek için tıkla... Hepimize
Blue_Peri .!.: İyi geceler minnokummm iyi bak kendine erinle mutluluklar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Evva .!.: Hayırlı geceler miniğim allah rahatlık versin ❤ Genişletmek için tıkla... Hepimize
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. 19.07.2021🎈 Pro Üye Anneler Kulübü 19 Kasım 2019 53.599 136.097 698 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.763 Raxeria .!.: Yok bee ben ve cadılık ikisi birbirine uzay kadar uzaktır baloncukum . Ama bazen diyorum şöyle biraz cadı olabilse idim keşke Genişletmek için tıkla... Olabilseydik önce kendi söküğümüzü dikerdik be kukrişim
Raxeria .!.: Yok bee ben ve cadılık ikisi birbirine uzay kadar uzaktır baloncukum . Ama bazen diyorum şöyle biraz cadı olabilse idim keşke Genişletmek için tıkla... Olabilseydik önce kendi söküğümüzü dikerdik be kukrişim
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.533 698 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.764 Raxeria .!.: Yok bee ben ve cadılık ikisi birbirine uzay kadar uzaktır baloncukum . Ama bazen diyorum şöyle biraz cadı olabilse idim keşke Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey için geç değil
Raxeria .!.: Yok bee ben ve cadılık ikisi birbirine uzay kadar uzaktır baloncukum . Ama bazen diyorum şöyle biraz cadı olabilse idim keşke Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey için geç değil
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.889 154.579 598 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.765 Bal0ncuk .!.: Alsemdemi? Niye demiosunuzzzz banaaaaaaa Genişletmek için tıkla... Evet canım o hem rahatsızlığı ile uğraşıyor hemde diğer mesele için Rabbim hem sifalandirsin hem mujdelendirsin inşallah
Bal0ncuk .!.: Alsemdemi? Niye demiosunuzzzz banaaaaaaa Genişletmek için tıkla... Evet canım o hem rahatsızlığı ile uğraşıyor hemde diğer mesele için Rabbim hem sifalandirsin hem mujdelendirsin inşallah
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.766 Bal0ncuk .!.: Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... Cukuuummm nasılsın cicemmm
Bal0ncuk .!.: Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... Cukuuummm nasılsın cicemmm
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.889 154.579 598 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.767 Minik Meleklerim .!.: Hiç bir şey için geç değil Genişletmek için tıkla... Bunu düşünüyorum bende bu ara
Minik Meleklerim .!.: Hiç bir şey için geç değil Genişletmek için tıkla... Bunu düşünüyorum bende bu ara
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.533 698 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.768 Bal0ncuk .!.: Olabilseydik önce kendi söküğümüzü dikerdik be kukrişim Genişletmek için tıkla... Bunu son söyleyecek kişisin baloncuk kok sokturmuyor musun sen kaynana
Bal0ncuk .!.: Olabilseydik önce kendi söküğümüzü dikerdik be kukrişim Genişletmek için tıkla... Bunu son söyleyecek kişisin baloncuk kok sokturmuyor musun sen kaynana
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.769 Raxeria .!.: Ayy inşallah evvam ya inşallah o günlerinide gorecegiz bak . inan orucu açmadan hep ediyorum dua sana alseme oriana ya yaso ya hepinize tek tek sayıyorum Genişletmek için tıkla... Oyy kukrişim benim allah razı olsun rabbim misliyle sana döndürsün güzel yüreğinden dökülenleri
Raxeria .!.: Ayy inşallah evvam ya inşallah o günlerinide gorecegiz bak . inan orucu açmadan hep ediyorum dua sana alseme oriana ya yaso ya hepinize tek tek sayıyorum Genişletmek için tıkla... Oyy kukrişim benim allah razı olsun rabbim misliyle sana döndürsün güzel yüreğinden dökülenleri
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. 19.07.2021🎈 Pro Üye Anneler Kulübü 19 Kasım 2019 53.599 136.097 698 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.770 Raxeria .!.: Evet canım o hem rahatsızlığı ile uğraşıyor hemde diğer mesele için Rabbim hem sifalandirsin hem mujdelendirsin inşallah Genişletmek için tıkla... Diğer meseleyi bilmiodm unutmam Evvammmmmmm Yasommmmm Orimmmmm Alsemmmmm Blue_Peri .!.: Cukuuummm nasılsın cicemmm Genişletmek için tıkla... İyiyim çılgın bal küpüm Sen nasılsın
Raxeria .!.: Evet canım o hem rahatsızlığı ile uğraşıyor hemde diğer mesele için Rabbim hem sifalandirsin hem mujdelendirsin inşallah Genişletmek için tıkla... Diğer meseleyi bilmiodm unutmam Evvammmmmmm Yasommmmm Orimmmmm Alsemmmmm Blue_Peri .!.: Cukuuummm nasılsın cicemmm Genişletmek için tıkla... İyiyim çılgın bal küpüm Sen nasılsın
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.533 698 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.771 Raxeria .!.: Bunu düşünüyorum bende bu ara Genişletmek için tıkla... Valla bazıları görmezden gelmeyi hakedirken bazılarının da yüzüne kusacaksin lafları bu dunyya böyle ben bunu anladım ...bazen de susmak tabi
Raxeria .!.: Bunu düşünüyorum bende bu ara Genişletmek için tıkla... Valla bazıları görmezden gelmeyi hakedirken bazılarının da yüzüne kusacaksin lafları bu dunyya böyle ben bunu anladım ...bazen de susmak tabi
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. 19.07.2021🎈 Pro Üye Anneler Kulübü 19 Kasım 2019 53.599 136.097 698 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.772 Minik Meleklerim .!.: Bunu son söyleyecek kişisin baloncuk kok sokturmuyor musun sen kaynana Genişletmek için tıkla... Artık sadece kök söktürmüorm başka şelerde söküo
Minik Meleklerim .!.: Bunu son söyleyecek kişisin baloncuk kok sokturmuyor musun sen kaynana Genişletmek için tıkla... Artık sadece kök söktürmüorm başka şelerde söküo
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.889 154.579 598 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.773 Evva .!.: Oyy kukrişim benim allah razı olsun rabbim misliyle sana döndürsün güzel yüreğinden dökülenleri Genişletmek için tıkla... Amin canım benim , Allah hepimizden razı olsun inşallah
Evva .!.: Oyy kukrişim benim allah razı olsun rabbim misliyle sana döndürsün güzel yüreğinden dökülenleri Genişletmek için tıkla... Amin canım benim , Allah hepimizden razı olsun inşallah
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.889 154.579 598 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.774 Minik Meleklerim .!.: Valla bazıları görmezden gelmeyi hakedirken bazılarının da yüzüne kusacaksin lafları bu dunyya böyle ben bunu anladım ...bazen de susmak tabi Genişletmek için tıkla... Öyle canım hepsi gerekiyor yeri geldiğinde
Minik Meleklerim .!.: Valla bazıları görmezden gelmeyi hakedirken bazılarının da yüzüne kusacaksin lafları bu dunyya böyle ben bunu anladım ...bazen de susmak tabi Genişletmek için tıkla... Öyle canım hepsi gerekiyor yeri geldiğinde
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.775 Raxeria .!.: Amin canım benim , Allah hepimizden razı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
Raxeria .!.: Amin canım benim , Allah hepimizden razı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.776 Bal0ncuk .!.: Diğer meseleyi bilmiodm unutmam Evvammmmmmm Yasommmmm Orimmmmm Alsemmmmm İyiyim çılgın bal küpüm Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Şükür kuzum bende iyiyim
Bal0ncuk .!.: Diğer meseleyi bilmiodm unutmam Evvammmmmmm Yasommmmm Orimmmmm Alsemmmmm İyiyim çılgın bal küpüm Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Şükür kuzum bende iyiyim
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.889 154.579 598 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.777 Yaşlılar uyuyor galiba
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. 19.07.2021🎈 Pro Üye Anneler Kulübü 19 Kasım 2019 53.599 136.097 698 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.778 ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 4 Kasım 2019 27.411 1 96.230 598 29 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.779 Bal0ncuk .!.: Diğer meseleyi bilmiodm unutmam Evvammmmmmm Yasommmmm Orimmmmm Alsemmmmm İyiyim çılgın bal küpüm Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Boncuğum çok şükür bugünde güzel yüreklerden nasibimizi aldık allah razı olsun sizden hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ❤❤
Bal0ncuk .!.: Diğer meseleyi bilmiodm unutmam Evvammmmmmm Yasommmmm Orimmmmm Alsemmmmm İyiyim çılgın bal küpüm Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Boncuğum çok şükür bugünde güzel yüreklerden nasibimizi aldık allah razı olsun sizden hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ❤❤
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. 19.07.2021🎈 Pro Üye Anneler Kulübü 19 Kasım 2019 53.599 136.097 698 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.780 Raxeria .!.: Yaşlılar uyuyor galiba Genişletmek için tıkla... Mesela kim kim kim