- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Allah iyilik versin afiyet olsun canımBende iyiyim kuzum kahve icicem şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin afiyet olsun canımBende iyiyim kuzum kahve icicem şimdi
Emin misin Çin mutfağı olduğuna?O saydıkların çin mutfağı ama yınede sen bilirsin hadi senşn için fransız mutfagı olsun çinli olmadıgım için bilemiyorum sor bı istersen foruma uzak dogulunolan varsa sana yardımcı olur
Bul bakalım araştırdın heralde nerden nerden fransayla bı baglantı buldun heraldeEmin misin Çin mutfağı olduğuna?
Belgeler bulabilirim hemen?
Amin inşaaallahVallahi Allah gücümüzü kuvvetimizi daim.kilsin nevosum
Yoo araştırmadım. Ama gezi belgesellerini, yurtdışı mutfaklarının belgesellerini izlerimBul bakalım araştırdın heralde nerden nerden fransayla bı baglantı buldun heralde
Dur ben sana yardım edeyım o haldeYoo araştırmadım. Ama gezi belgesellerini, yurtdışı mutfaklarının belgesellerini izlerim
Misâl kurbağa bacağını ülkemizde de tüketen kesim var, genelde Trakyalılar Fransız ve İsviçre mutfağının da vazgeçilmezidir.Bul bakalım araştırdın heralde nerden nerden fransayla bı baglantı buldun heralde
Bunları Türkler de yiyor canım, ayrıca o Çin mutfağı yazan ve altını çizdiğin bölgenin hemen sağında ne yazıyor acep?Dur ben sana yardım edeyım o halde
Eki Görüntüle 2826370
Eki Görüntüle 2826369
Eki Görüntüle 2826368
Ben Trakya’lı değilim galibaMisâl kurbağa bacağını ülkemizde de tüketen kesim var, genelde Trakyalılar Fransız ve İsviçre mutfağının da vazgeçilmezidir.
Keza, mavi yengeç ve yılan balığı da öyle
Araştırmadan bu kadarını söyleyeyim, araştırsam neler bulurum, kim bilir
Türkler yada başka ülkedekiler yemiyor demedim ki yemeğin menşei çin uzak doguBunları Türkler de yiyor canım, ayrıca o Çin mutfağı yazan ve altını çizdiğin bölgenin hemen sağında ne yazıyor acep?
Bunları Türkler de yiyor canım, ayrıca o Çin mutfağı yazan ve altını çizdiğin bölgenin hemen sağında ne yazıyor acep?
Konuyu değiştirelim sıkıldımTürkler yada başka ülkedekiler yemiyor demedim ki yemeğin menşei çin uzak dogu
Senin tabirin ile, altını çizerek ilerledim. Kendi izlediklerime göre de yorumda bulundum. Hepsinin Aslı’nın Avrupa’dan geldiğini, izleyip öğrendim, ben uydurmadımTürkler yada başka ülkedekiler yemiyor demedim ki yemeğin menşei çin uzak dogu
S.d.k yarışına girdik elticimKonuyu değiştirelim sıkıldım
İspanyanın en pahalı yemeği olması uzak dogu menşeili oldugunu baskılıyor mu yaniSenin tabirin ile, altını çizerek ilerledim. Kendi izlediklerime göre de yorumda bulundum. Hepsinin Aslı’nın Avrupa’dan geldiğini, izleyip öğrendim, ben uydurmadımEki Görüntüle 2826381 Eki Görüntüle 2826382 Eki Görüntüle 2826384
Aaa, eski bir Türk filmi bile vardı. Hülya Koçyiğit’inBen Trakya’lı değilim galiba
Peki Avrupa’nın olmadığını?İspanyanın en pahalı yemeği olması uzak dogu menşeili oldugunu baskılıyor mu yani
Ben yemem kurbaaa bacaaa filan Dızmana yerim onun yerineAaa, eski bir Türk filmi bile vardı. Hülya Koçyiğit’in
Ben bu alıntıyı unutmuşum çilek, portakal, kivi, elma yedimÇilak mı yiyeceksin