- 22 Temmuz 2017
- 44.625
- 132.302
- 598
Labneli yapayım da, feyz alsın o sunumcu kuntisBaklava konusu burda kapanmıştır diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Labneli yapayım da, feyz alsın o sunumcu kuntisBaklava konusu burda kapanmıştır diye
Bende öyleyim işte nevosumAynen sabah kaç kez yatıp kalkıyorum:)
6 da uyuyorum zaten:)5 saat uykularla geziyorum:)
İnşaallah canım İkizler olarak fikrim değişmezseAaa buyuk fırsat cidden hadi rabbim kokaylıgını versin nevom
Amin evvosum nassin canımAllah kabul etsin kurişim
Sonunda patlamayız inşaallah :)Bende öyleyim işte nevosum
Değişmez değişmez sen azimlisin maşallah tamamlarsınİnşaallah canım İkizler olarak fikrim değişmezse
Hı hı, kıskançlıktan şehzademden poşet istedim. Banyoya yetişemem diyeKıskandın
Yap labnelide yap yeterki yapLabneli yapayım da, feyz alsın o sunumcu kuntis
İyiyim canım benim sen nasılsınAmin evvosum nassin canım
Yok başka planlarımda var ondanDeğişmez değişmez sen azimlisin maşallah tamamlarsın
şiiiHı hı, kıskançlıktan şehzademden poşet istedim. Banyoya yetişemem diye
Hızına yetısemiyoruuuzzzYok başka planlarımda var ondan
Burdaaaaaa
Hızına yetısemiyoruuuzzz
Daha çok Fransız mutfağından örnekler verdim parim.Onları kim yiyorsa o yapsın dünya mutfağından anladığın çin mutfağı olmasın yasicim
Allah razı olsun nevoşum yüreğinize sağlık rabbim kabul etsin
Biz duaları dün okuduk
Vallahi Allah gücümüzü kuvvetimizi daim.kilsin nevosumSonunda patlamayız inşaallah :)
O saydıkların çin mutfağı ama yınede sen bilirsin hadi senşn için fransız mutfagı olsun çinli olmadıgım için bilemiyorum sor bı istersen foruma uzak dogulunolan varsa sana yardımcı olurDaha çok Fransız mutfağından örnekler verdim parim.
Çin mutfağını bilmem, ne tür haşerat yiyorsunuz?
Bende iyiyim kuzum kahve icicem şimdiİyiyim canım benim sen nasılsın