- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Allah kabul etsin kukrişimGeldim geldim cuzlerimizi bitireyim dedim halam gelmeden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin kukrişimGeldim geldim cuzlerimizi bitireyim dedim halam gelmeden
Baklava konusu burda kapanmıştır diyeİbret bu ibret
Allah kabul etsin canım.Geldim geldim cuzlerimizi bitireyim dedim halam gelmeden
Bız cope attık onu nevos olmadı dıyeAyyyy bu olmamış
Son nokta,zirveBaklava konusu burda kapanmıştır diye
Gördüm ya çok fena
İyiyim canım bende ,günlerimin içindeyim cuzlerimizi bitireyim dedim iftardan sonra hemen onları okudum.Gunduz de çocukların dersi sonra yemek telaşı öyleÇok şükür kukrişim, sen nasılsın?
Neredesin?
KıskandınSen Oriana ’nın baklavasını gördün mü elticim?
Gördü gördüNevreste görsün dedim cancagizim
KesinlikleSon nokta,zirve
Amin canım cümlemizinkini inşallah nasılsın çiçeğimAllah kabul etsin kukrişim
İyi ki Ata'dayım:)Bizim okulda 4 yıllık açıldı ben bitirince geçiş açılacak:)Anadolu'da yok:)Aa aof le karıstırdım ben aöftesın sanıyorum senıde nevosum
Unutulmaz bir show olduGördü gördü
Onları kim yiyorsa o yapsın dünya mutfağından anladığın çin mutfağı olmasın yasicimSenden beklentimi tam karşılarsın
Kurbağa bacağı, mavi yengeç falan
Yılan balığı da olur
Aminn aretimAllah kabul etsin canım.
Allah kabul etsin kurişimİyiyim canım bende ,günlerimin içindeyim cuzlerimizi bitireyim dedim iftardan sonra hemen onları okudum.Gunduz de çocukların dersi sonra yemek telaşı öyle
Kesinlikle
Aynen sabah kaç kez yatıp kalkıyorum:)Oruç ile iyi de uyan kalk uyan derse kalk zorluyor biraz aşko
Aaa buyuk fırsat cidden hadi rabbim kokaylıgını versin nevomİyi ki Ata'dayım:)Bizim okulda 4 yıllık açıldı ben bitirince geçiş açılacak:)Anadolu'da yok:)
Aminn aretim