- 28 Haziran 2011
- 59.353
- 149.757
CızzzzzzzzzzHadi yaa. Kendisiyle ilgili ne hayallerim vardı oysaki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CızzzzzzzzzzHadi yaa. Kendisiyle ilgili ne hayallerim vardı oysaki.
10 yıl sonra gibi düşünüyorumAhahah her San Sebastian yapan kırmızılanıyor desenize . yasağı ne zaman tahminen kalkar
Evet yok bence de. Bugün de ne çok tarif paylaşıldı. Sen de dökül artık sosyalcimNevreste nevoş yeni tarifte resim mi yok ben mi görmüyorum
Bundan sonra kuş yuvası da verilmez büyük ihtimal bazı tarifler acayip gerçektenHadi yaa. Kendisiyle ilgili ne hayallerim vardı oysaki.
Hayaller San sebastian gerçekler muhallebiHadi yaa. Kendisiyle ilgili ne hayallerim vardı oysaki.
Bana yollayacak Konuyu onaylamadım zaten henüzNevreste nevoş yeni tarifte resim mi yok ben mi görmüyorum
Valla ben bu tariflerin arasına hiç girmek istemiyorum hemsom yaaEvet yok bence de. Bugün de ne çok tarif paylaşıldı. Sen de dökül artık sosyalcim
kuzumm.
O zaman ben yapayımnevoşum ya şaşırma baksana hepsi el açması, benim tarif çok basit hiç şansı yok Nevreste
Yok ben yapcam ama oy alma şansı sondan üç belkiO zaman ben yapayım
Benim yağlama gibiYok ben yapcam ama oy alma şansı sondan üç belki
Yok be nevoşum, yağlama nere benimki nereeee esamesi okunmazBenim yağlama gibi
Göreceğiz,Yok be nevoşum, yağlama nere benimki nereeee esamesi okunmaz
Utaniyom gülmezler inş banaGöreceğiz,
Kuş yuvası varken ben de masum masum tahinli kurabiye yapmıştım. Neyse zaten cheesecake i hiçbir türlü ben kapamazdım.Bundan sonra kuş yuvası da verilmez büyük ihtimal bazı tarifler acayip gerçekten
Burda tarif kapmak deveye hendek atlatmaktan daha zor be hemsoKuş yuvası varken ben de masum masum tahinli kurabiye yapmıştım. Neyse zaten cheesecake i hiçbir türlü ben kapamazdım.
Ahahahha ya ben gazla çalışırım çok yüklenme hızımı alamayıp buradaki tariflerin hepsini yapıyomuşumCanim bu bölümdeki tarifleri de inceleyebilirsin sende de var ışık gördüm ben onu
Chesecake var onu veririmKuş yuvası varken ben de masum masum tahinli kurabiye yapmıştım. Neyse zaten cheesecake i hiçbir türlü ben kapamazdım.
Benim beyti bile beklediğimden iyi oy aldı. Bence ondan daha güzelleri vardı. O hiç belli olmuyormuş gerçekten.Utaniyom gülmezler inş bana