- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
AnladikÇok güzeldi abla hesinden bir parça yedim çoktq yapmışım bereket yarısını buzluğa attım çok iyi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AnladikÇok güzeldi abla hesinden bir parça yedim çoktq yapmışım bereket yarısını buzluğa attım çok iyi oldu
Afiyet ile yersiniz inşaallahÇok güzeldi abla hesinden bir parça yedim çoktq yapmışım bereket yarısını buzluğa attım çok iyi oldu
Allah kabul etsin kuzumCennam geldim bugünde doyduk çok şükür
Hayır okumamışsın, sen birlik arabasına verecektin ben de alacaktımBende börek yedim
İnşallah ablacım çok sağolAfiyet ile yersiniz inşaallah
Bunları fasulye yapalım
Ne yiyonuz ne arabasiHayır okumamışsın, sen birlik arabasına verecektin ben de alacaktım
Ya okumadımAyyyy evet O birlik arabası hala var mıAnnem verirdi ben alırdım.Abdullahpaşa' da oturuyordumHayır okumamışsın, sen birlik arabasına verecektin ben de alacaktım
Fülüzüm enerjini bana harcama çünkü senle daha çok tarife böyle bakıcazAnladik
Börek yapmıştı. Elazığa günlük her saat araba var. Gönder dedim, gün boyu bekledimNe yiyonuz ne arabasi
Aşkom,nasılsın?
Allah razı olsun cennam nasılsınAllah kabul etsin kuzum
Var var, bak biliyorsun da hiç zorlamazdınYa okumadımAyyyy evet O birlik arabası hala var mıAnnem verirdi ben alırdım.Abdullahpaşa' da oturuyordum
Cumlemizden canım iyiyim şükür, sen nasılsın?Allah razı olsun cennam nasılsın
Teşekkür ederim. Hoşbuldum Allah oruçlarımızı kabul eylesinAfiyet olsunHoş geldiniz
İyiyim sen nasılsınAşkom,nasılsın?
Hayırlı akşamlar cancağızımHayırlı akşamlar