- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Bak ya daha gidemedim cennamSana da kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ya daha gidemedim cennamSana da kuzum
İftar sonrası gelirsin canımBak ya daha gidemedim cennam
Dedim sana bizdeki şansTarifler bomba E Elif_Eylul
Bombabomba.comDedim sana bizdeki şans
Amannnn pehhhÇok güzel olmuş ya
Bunları fasulye yapalımAmannnn pehhh
Bu haftada çıksınlar naletlerBunları fasulye yapalım
Her hafta biri gitsinO değilde biz hepimiz 1 yıllık fasulye olursak sonraki yarışlarda ne olacakBu haftada çıksınlar naletler
Afiyet olsunSelam hanım arkadaşlarım Ben iftarımı yaptım, mutfağımı temizledim. Şimdi en sevdiğim fincanımla çay keyfi yapıyorum. Gündüz akşam hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyoruz ama top sonunda yine patlıyor
Nohut aricaz fasulye kalmayincaHer hafta biri gitsinO değilde biz hepimiz 1 yıllık fasulye olursak sonraki yarışlarda ne olacak
Teşekkür ederim ablacım o güneş iki yarışmadır yokÇok güzel olmuş ya
Cennam geldim bugünde doyduk çok şükürİftar sonrası gelirsin canım
Çok iştah açıcı olmuşSen boşver güneşi gayet başarılıTeşekkür ederim ablacım o güneş iki yarışmadır yok
Böreği duydun kayboldunÇok iştah açıcı olmuşSen boşver güneşi gayet başarılı
Afiyet olsunHoş geldinizSelam hanım arkadaşlarım Ben iftarımı yaptım, mutfağımı temizledim. Şimdi en sevdiğim fincanımla çay keyfi yapıyorum. Gündüz akşam hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyoruz ama top sonunda yine patlıyor
Bende börek yedimBöreği duydun kayboldun
Çok güzeldi abla hesinden bir parça yedim çoktq yapmışım bereket yarısını buzluğa attım çok iyi olduÇok iştah açıcı olmuşSen boşver güneşi gayet başarılı