- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Ne zaman çıksam senin oraya giden minibüs denk geliyor zatenGittigim zaman alicam gene sende durakta bekle hemen uzatcam kapidan hemsom tamammi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman çıksam senin oraya giden minibüs denk geliyor zatenGittigim zaman alicam gene sende durakta bekle hemen uzatcam kapidan hemsom tamammi
Guzel oluyor mu canimCanim ben yaptim minik minik kesip aralarina kremasini koydum üstüne cikolata sosunu doktum ama uzun sureli kalma şansi yok yumusama yapiyo
Bence guzel ve pratik oluyo ama sabah yapip aksam yeme yumusar yaptigin zaman 1 2 saat sonra yiyebilirsinGuzel oluyor mu canim
Sıklıkĺa geciyolar artık eskiden olsa 1 saatte bir gecerdi otobuslerNe zaman çıksam senin oraya giden minibüs denk geliyor zaten
Evet, öyle görünüyor. Altın vuruş gibi bir şey sanırımKendi öldü herhalde o
Pazara gidip gelirken hep denk geliyor evetSıklıkĺa geciyolar artık eskiden olsa 1 saatte bir gecerdi otobusler
Yazik,gencecikEvet, öyle görünüyor. Altın vuruş gibi bir şey sanırım
TamamE Elif_Eylul nazarım asla değmez ama şu profil fotonu değiştir artık
İnşallah hemencecik atlatırsınız bu günleride..Hepinize teşekkür ederim, inşallah çabuk ve kolay geçer
İnşallah abla sağolİnşallah hemencecik atlatırsınız bu günleride..
İlaçlarınızıda düzenli içip yemeğinizde dikkat edin.İnşallah abla sağol
İştahım yok abla ya zorla birkaç lokma yiyip ilaç içtimİlaçlarınızıda düzenli içip yemeğinizde dikkat edin.
Zorla birazkendini vücudun dirençkaybetmesin sonra.İştahım yok abla ya zorla birkaç lokma yiyip ilaç içtim
dedicimm gecmıs olsun ya ınsallah bıran once atlatırsınızİştahım yok abla ya zorla birkaç lokma yiyip ilaç içtim
kararlılık seviyen
Vitamin takviyesi alıyorum, bir şekilde toparlamaya çalışıyorum abla.Zorla birazkendini vücudun dirençkaybetmesin sonra.
Sağol pariko inşallahdedicimm gecmıs olsun ya ınsallah bıran once atlatırsınız