- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Kaçar mı cancagizim,Arif Hoca'ya laf çaktılar bugünMüge Anlı’yı takibe aldınız mı cancağzım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçar mı cancagizim,Arif Hoca'ya laf çaktılar bugünMüge Anlı’yı takibe aldınız mı cancağzım
Havan batsın hemsomSen 1taneyle hava atmisin ben 11taneyle attim
Olsun, kayınpederim şaşırdıSen 1taneyle hava atmisin ben 11taneyle attim
Batsin batsinHavan batsın hemsom
Güzel olmuş ohhh sefan olsunOlsun, kayınpederim şaşırdı
Kaynanam şaşırmadı
Yine başladın yani yarışmalara dedi
Batsin batsin
Dikkat etmedimKaçar mı cancagizim,Arif Hoca'ya laf çaktılar bugün
Günaydın,ben hiç denemedim,gören ,bilen mutlaka cevap verirGünaydın hanımlar.. bisey sorcam milföy hamurundan profiterol yapan var mi güzel oluyor mu hemen mi bekleyince bozuluyor mu hemen mi tüketilmeli..
Canim ben yaptim minik minik kesip aralarina kremasini koydum üstüne cikolata sosunu doktum ama uzun sureli kalma şansi yok yumusama yapiyoGünaydın hanımlar.. bisey sorcam milföy hamurundan profiterol yapan var mi güzel oluyor mu hemen mi bekleyince bozuluyor mu hemen mi tüketilmeli..
Fesatlık,geçinmeye gönlü olmak falanDikkat etmedim
Ne dediler ki
Günaydın. Sosunu yiyeceğiniz miktarda hamura servis anında dökerseniz, sorun olmaz diye düşünüyorum.Günaydın hanımlar.. bisey sorcam milföy hamurundan profiterol yapan var mi güzel oluyor mu hemen mi bekleyince bozuluyor mu hemen mi tüketilmeli..
Heeee, o ara mutfak topluyordum. Onlara kanalize olamadım, ama duydum o laflarıFesatlık,geçinmeye gönlü olmak falan
Biri bir yerde birine birileriyle laf sokuyorsa benden kaçmaz cancagizim Müge'yi zaten kaşından,gözünden anlıyoruz artıkHeeee, o ara mutfak topluyordum. Onlara kanalize olamadım, ama duydum o lafları
Bu Adem’i kim öldürdü acepBiri bir yerde birine birileriyle laf sokuyorsa benden kaçmaz cancagizim Müge'yi zaten kaşından,gözünden anlıyoruz artık
Gittigim zaman alicam gene sende durakta bekle hemen uzatcam kapidan hemsom tamammiMerinostan geçerken bana da 3 tane ativerseydin E Elif_Eylul
Dikkat edin kendinize canım .
Canim çok geçmiş olsun
Aa ,çok geçmiş olsun
Hepinize teşekkür ederim, inşallah çabuk ve kolay geçerGecmis olsun canım,insallah hafif atlatırsınız
Kendi öldü herhalde oBu Adem’i kim öldürdü acep
O Ömer dediklerinin parmağı var mı acaba?
İnsallahHepinize teşekkür ederim, inşallah çabuk ve kolay geçer