- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Sence ben sizin böyle düşünmenizi isteyip, noktaları ismin kadar koyup açık uçlu bi şey yazmış olamaz mıyım? O kurnazlık yok mu bende?Çevir yanmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sence ben sizin böyle düşünmenizi isteyip, noktaları ismin kadar koyup açık uçlu bi şey yazmış olamaz mıyım? O kurnazlık yok mu bende?Çevir yanmasın
Nerden vuracağını iyi biliyor naletNevreste elticim, bana sesli mesaj at
Direk arasamNevreste elticim, bana sesli mesaj at
Ballı lokmamCiceeem
Süpper olurDirek arasam
Olmaz mıSence ben sizin böyle düşünmenizi isteyip, noktaları ismin kadar koyup açık uçlu bi şey yazmış olamaz mıyım? O kurnazlık yok mu bende?
Bende bekliyom ona göreee seslimi olsun görüntülümü ayşo duymasın haaaDirek arasam
Annemle ben kötüyüz biraz. Babam daha iyi bize göre.Annenler nasıl
Konferans yapalımBende bekliyom ona göreee seslimi olsun görüntülümü ayşo duymasın haaa
Belliydi zati nalet dediiğinO da senin kötü düşüncen ama zekisin, Zeki insanları severim
Hepiniz aynı evde misiniz Eşin nasılAnnemle ben kötüyüz biraz. Babam daha iyi bize göre.
Hello gonzalesHelloooooo mellooooo selloooooo canikooolaaaar
Yan yana binalarımız. Ben kendi evimdeyim. Eşimde şimdilik bir şey yok ama her an olabilir.Hepiniz aynı evde misiniz Eşin nasıl
Çok geçmiş olsun annenlerede .Annemle ben kötüyüz biraz. Babam daha iyi bize göre.
Süper olurrrKonferans yapalım
Aynı odada kalmayın canımYan yana binalarımız. Ben kendi evimdeyim. Eşimde şimdilik bir şey yok ama her an olabilir.
Selamın hellolarrrrr cicemmmHelloooooo mellooooo selloooooo canikooolaaaar
Eşin negatifmi çıktı.Yan yana binalarımız. Ben kendi evimdeyim. Eşimde şimdilik bir şey yok ama her an olabilir.