- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ama artik 7ye kadar çıkabilirsiniz disariya bide seyehat yasaklandiGidek çalak ne dersin yakalanırsakta olsundu öptüğümüz mıncırdığımız yanımıza kar kalır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama artik 7ye kadar çıkabilirsiniz disariya bide seyehat yasaklandiGidek çalak ne dersin yakalanırsakta olsundu öptüğümüz mıncırdığımız yanımıza kar kalır
O ne ben onu bile anlamıyorumFlu isteyenin resmi flu yapılır
Ben bişey anlamadımki bu yasaktanAma artik 7ye kadar çıkabilirsiniz disariya bide seyehat yasaklandi
Abla uygulamamı o bende istiyorum kendim yapamazmıyımFlu isteyenin resmi flu yapılır
Benimkinde de vardı, yok şimdi alt kaydırmadaBende duruyor benn cogunu onunka cekıyorum yasicim ondan sordum portre harıcı acaba baska uygulamamı var cantanem falanda yapıyordu ya
O neki fulu ne potre neAbla uygulamamı o bende istiyorum kendim yapamazmıyım
İftar programları olmasın diye sanırım, yoksa millet misafirliğe giderBen bişey anlamadımki bu yasaktan
Yok canım telefonun özelliğiAbla uygulamamı o bende istiyorum kendim yapamazmıyım
Yokyaaa gitmez artik heralde kimseİftar programları olmasın diye sanırım, yoksa millet misafirliğe gider
Emin misinYokyaaa gitmez artik heralde kimse
Ben biliyorum bitter çikolata yerken yapmışsınGec özele nasil yapiliyo anlatayim
Tövbe yarabbim
Ben varım ama sokağa çıkma yasağı var, nasıl gidicez o saatlere Uyarak?Gidek çalak ne dersin yakalanırsakta olsundu öptüğümüz mıncırdığımız yanımıza kar kalır
Bizdeki şans
HayirEmin misin
Değiştirme ya da ekleme şansınız vardır belkiBizdeki şans
AmannnnDeğiştirme ya da ekleme şansınız vardır belki
Ekledim konunaYa siz farketmiyorsunuz ama ben resimlerinizle oynuyorumDaha parlak ve renkli olursa yapıyorum.Olmuyorsa bırakıyorum.Bazı resimler açılmıyorBizdeki şans
Ekledim çoktanDeğiştirme ya da ekleme şansınız vardır belki
Alla alla guncelleme mı yapmadın acaba nereye gıder yahuBenimkinde de vardı, yok şimdi alt kaydırmada