Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
Öyle canım benim haklısın, sağol

Yasocan naptin hastaneden haber var mı
Yok Frida’m, bekliyorum

Sıraya soktukları zaman kadın dosyama ve kayıtlara bakmıştı. Kayıtlarda 40, dosyada 41 yazıyordu yaşım. Sordu yaşın tam kaç diye, 2 hafta sonra 41 oluyorum demiştim. O zaman yeni yaşında anca haber gelir, sıra kaydına 41 giriyorum dedi.
Şimdi şimdi düşününce neden öyle dediğini anlıyorum, beklemeye devam edecekmişim demekki.

Aaa kuzum neden öyle bir şey oldu ki,ilk defa duyuyorum bu kadar uzadığını ozeldeydin değil mi rabbim en hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım benim

Aaa kuzum neden öyle bir şey oldu ki,ilk defa duyuyorum bu kadar uzadığını ozeldeydin değil mi rabbim en hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım benim
Araştırmada ama ücretli olacak canım. Ama ben bu hastanenin prosedürlerini çözemedim, bu reglime de yetişmeyecek demekki, birkaç gün kaldı çünkü

Araştırmada ama ücretli olacak canım. Ama ben bu hastanenin prosedürlerini çözemedim, bu reglime de yetişmeyecek demekki, birkaç gün kaldı çünkü
Çok değişikmis gerçekten yasom,geç olsun güç olmasın inş. Rabbim beklerken bir mucize verir inş, Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…