- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Elticimyasminsay elticim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elticimyasminsay elticim
Cancağızım, nasılsın?Cancağzım
Yasocan naptin hastaneden haber var mıHayırlı günler herkese
Öyle canım benim haklısın, sağolCanım benim Allah tez zamanda sifa versin, çok geçmiş olsun. Her şey de bir hayır vardır, transfer için üzülme. Geç oldun gic olmasın, önce sağlığına kavus. Biz plan yaparken kader gülermiş, hayırlısı ne ise o olsun inş
Çok şükür Cancağzım, binbir koşturmacaya devam.Cancağızım, nasılsın?
Yok Frida’m, bekliyorumYasocan naptin hastaneden haber var mı
Daha iyiyim cancağızım, çok şükürÇok şükür Cancağzım, binbir koşturmacaya devam.
Sen nasıl oldun?
Aaa kuzum neden öyle bir şey oldu ki,ilk defa duyuyorum bu kadar uzadığını ozeldeydin değil mi rabbim en hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım benimYok Frida’m, bekliyorum
Sıraya soktukları zaman kadın dosyama ve kayıtlara bakmıştı. Kayıtlarda 40, dosyada 41 yazıyordu yaşım. Sordu yaşın tam kaç diye, 2 hafta sonra 41 oluyorum demiştim. O zaman yeni yaşında anca haber gelir, sıra kaydına 41 giriyorum dedi.
Şimdi şimdi düşününce neden öyle dediğini anlıyorum, beklemeye devam edecekmişim demekki.
Çok şükür cancağzımDaha iyiyim cancağızım, çok şükür
Araştırmada ama ücretli olacak canım. Ama ben bu hastanenin prosedürlerini çözemedim, bu reglime de yetişmeyecek demekki, birkaç gün kaldı çünküAaa kuzum neden öyle bir şey oldu ki,ilk defa duyuyorum bu kadar uzadığını ozeldeydin değil mi rabbim en hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım benim
Çok şükür cancağzım
Çok değişikmis gerçekten yasom,geç olsun güç olmasın inş. Rabbim beklerken bir mucize verir inş, Allah büyükAraştırmada ama ücretli olacak canım. Ama ben bu hastanenin prosedürlerini çözemedim, bu reglime de yetişmeyecek demekki, birkaç gün kaldı çünkü
Randevu haftaya canımNevosum gittin mi doktora Nevreste
Bende bugün sanmıştım nevoşum, hayırlısı inşRandevu haftaya canım
İnşallah canımBende bugün sanmıştım nevoşum, hayırlısı inş
Sahi neredeNerde bu köfteleeeeğr