Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım benim 🥺Sende benim gibi yandan çarklı mı oldun😁
Bartholin belası var abla benim başımda ya, o kesilip drene edildi de rahatladım dün. Ama sıkıntısı bitmedi. En son aldırıp kurtulucam ama o da bu yaşta hiç önerilmiyor. İkili ağır antibiyotikler kullanıyorum onların da sağolsun yan etkileri acaba şerefimle hasta mı kalsaydım dedirtiyor 😂

Bartholin belası var abla benim başımda ya, o kesilip drene edildi de rahatladım dün. Ama sıkıntısı bitmedi. En son aldırıp kurtulucam ama o da bu yaşta hiç önerilmiyor. İkili ağır antibiyotikler kullanıyorum onların da sağolsun yan etkileri acaba şerefimle hasta mı kalsaydım dedirtiyor 😂
Rabbim şifa versin canım 🤲Kadın olmak zor🤷
Teşhis tedavide önemli her doktor anlamıyor. Uzadıkça uzuyor.
Bende haftaya başka bir doçente randevu aldım. Umutla acaba başka tedavi uygulayan olur mu diye bekliyorum 😁

Rabbim şifa versin canım 🤲Kadın olmak zor🤷
Teşhis tedavide önemli her doktor anlamıyor. Uzadıkça uzuyor.
Bende haftaya başka bir doçente randevu aldım. Umutla acaba başka tedavi uygulayan olur mu diye bekliyorum 😁
Of gerçekten kadın olmak fiziksel olarak bile zor ya 🥺
Sen de benim gibi ameliyattan yırtmaya çalışıyorsun dimi, ama yırtamıcaz galiba 😁

Of gerçekten kadın olmak fiziksel olarak bile zor ya 🥺
Sen de benim gibi ameliyattan yırtmaya çalışıyorsun dimi, ama yırtamıcaz galiba 😁
Ameliyattan değil de rahmi almalarından yırtmak istiyorum ya da kapalı yapabilecek biri olsa keşke😁
Ya arkadaşım hiperaskopi oldu. O bile üç gün hastanede yattı bir ay olmak üzere evden çıkmıyor. Hala iyileşemedi🥺
Ürküyorum🤷

X