• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
Hee yağsız severim diyorsan herşeye tam sana göre bi tiktokta gördüm biri demişti bazıları belki demiyo gerçeğini
Alamam zaten canım 🤷
Tek maaş ev kredisi, üç çocuk, kurslar, kitaplar ve iki genç kızla bunlar bana lüks😁

Öfff sormaa gına geldii almayan bi allahın kulu kaldıysa oda benim herhalde diyorum hep :KK70:
bende de yok 😅 temizligini ve yapacagim kus kadar yemegi dusununce bende vazgeciyorum 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Temizlikte gözüme sokuyo biyanda bak doğru makine hep temizlik isterr 😂
kardesiminkine baktim iyice inceledim karacanin var onda ...hadi onlar 2 kisi koca firini korletmeye degmez

birde o bana bir parca gosterdi bu zamanla degismesi gerekiyormus yipraniyormus dedi eeee dedim ne anlami kaldi sadece yagdan kar edeceksem :D

2 kiislik 3 kisilik aileler icin makul ama biz cok yiyenlere gore degil ayfer :KK53:

• Komik
kardesiminkine baktim iyice inceledim karacanin var onda ...hadi onlar 2 kisi koca firini korletmeye degmez

birde o bana bir parca gosterdi bu zamanla degismesi gerekiyormus yipraniyormus dedi eeee dedim ne anlami kaldi sadece yagdan kar edeceksem :KK70:

2 kiislik 3 kisilik aileler icin makul ama biz cok yiyenlere gore degil ayfer :KK53:
Evett 2 kisilik aslındaa bizde çok yagsız birsey yiyemeyiz 3 4 cesit yemekk yaparim hep iyi dedin bunu lazım olmadığı anlaşildı :D

Evett 2 kisilik aslındaa bizde çok yagsız birsey yiyemeyiz 3 4 cesit yemekk yaparim hep iyi dedin bunu lazım olmadığı anlaşildı :KK70:
evde kizartma yaparken koydeki ocak kizartmasinin tadini ozluyorum ben isine bak ayfer !!!

• Komik
Back