- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Biri bitmeden diğeri başlıyor. Maske takmak lazımAynen bende duydum çok ağır geçiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri bitmeden diğeri başlıyor. Maske takmak lazımAynen bende duydum çok ağır geçiyormuş
Biri bitti derken başkası geldi desene,Allah sifa versin onlara daAmin canlar. Ablamlar ailecek olmuş. Semptomlar aynı. Öksürük ve düşmeyen ateş Sınıf kapatılmış
Oda olmuyor ya kimse takmıyorBiri bitmeden diğeri başlıyor. Maske takmak lazım
Amin canımBiri bitti derken başkası geldi desene,Allah sifa versin onlara da
Allah iyilik versin aşkom midem bulanıyor öksürmekten artık,geçecek inşallahİyiyim aşkom sağ ol
Öksürük kolay geçmiyor
Aynen ama riskli kişilerin takması lazımOda olmuyor ya kimse takmıyor
Öksürük çok zor yaGece uyutmuyorAllah iyilik versin aşkom midem bulanıyor öksürmekten artık,geçecek inşallah
Aynen en azından otobüste, kalabalık ortamlarda takmak lazımAynen ama riskli kişilerin takması lazım
Evet ,nefesim kesiliyor ,kalkıp su alıyorum zar zor baş ucumdaÖksürük çok zor yaGece uyutmuyor
Kesinlikle evetAynen en azından otobüste, kalabalık ortamlarda takmak lazım
Çabucak geçer gider inşallahEvet ,nefesim kesiliyor ,kalkıp su alıyorum zar zor baş ucumda
Çantada bulundurmak lazım hep unutuyorum. Arabada var ama aklıma gelmiyor.Kesinlikle evet
Amin aşkom, insallahÇabucak geçer gider inşallah
Ben otobüs ve metroda takıyorumÇantada bulundurmak lazım hep unutuyorum. Arabada var ama aklıma gelmiyor.
Bende artık takayımHasta olmak istemiyorumBen otobüs ve metroda takıyorum
Allah korusun, olma tabii,çok kötü vuruyor seni çünküBende artık takayımHasta olmak istemiyorum
Aynen aşkom çok ağır geçiyorBu daha zormuş.Allah korusun, olma tabii,çok kötü vuruyor seni çünkü
Kalabalık ortamlara da giriyorsun aşkom,dikkat et kendineAynen aşkom çok ağır geçiyorBu daha zormuş.
Zaten hep ağrılara geziyorum
Aynen aşko en az 10 kişi oluyoruz.Kalabalık ortamlara da giriyorsun aşkom,dikkat et kendine
Allah korusun aşkom, aman dikkatAynen aşko en az 10 kişi oluyoruz.