Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suriyeli şarkısıben cok seviorum bu şarkıyı
banamı söylüyorsun
Geçmiş olsun canım nasılsın şimdi daha iyimisinBilmiyorum hayatımda ilk kez bayılıyorum
Tam Postacı gelmişti posta alıyordum, bir uyandım kafamda postacı, karşı komşum var, suratımı tokatlıyor. Sonra tekrar aynısı oldu.
Hastaneye de gidemedim eşim İstanbul’da bu gece dönecek
ben kadının sesini çok beğeniorum kendisinideSuriyeli şarkısı
Klibi nasıl ama ahsjsjsjsben kadının sesini çok beğeniorum kendisinide
çok sexsi sen gibiKlibi nasıl ama ahsjsjsjs
JOYz nasıl oldun
İyiyim canlar gece biraz ateşlenir gibi olunca ilaç içtim, sabah iyiydim. Sanırım hasta olacakmışım o yüzden direncim düştü herhaldeÇok geçmiş olsun bebişim, lütfen bir doktora git,ihmal etme
Yok bebeyim tansiyonum iyi gibiydi ölçtüler o anayy
çok geçmiş olsun jojom
tansionun felanmı düşüyor
Sağol Peripelyam iyiyim şimdiGeçmiş olsun canım nasılsın şimdi daha iyimisin
İyi olmana sevindim canımİyiyim canlar gece biraz ateşlenir gibi olunca ilaç içtim, sabah iyiydim. Sanırım hasta olacakmışım o yüzden direncim düştü herhalde
Yok bebeyim tansiyonum iyi gibiydi ölçtüler o an
Sağol Peripelyam iyiyim şimdi
Dikkat et kendine canım benimİyiyim canlar gece biraz ateşlenir gibi olunca ilaç içtim, sabah iyiydim. Sanırım hasta olacakmışım o yüzden direncim düştü herhalde
Yok bebeyim tansiyonum iyi gibiydi ölçtüler o an
Sağol Peripelyam iyiyim şimdi
Naber çıbık ana sayfada şarkı paylaşıp kaçıyorsun
İyidir bebek senden naber öyle oluyor girip cikiyorum .Tarifler gelmiş henüz uğramadım korktumseninkini gördüm çakkaaaaal yapmışsın yine yapacağınıNaber çıbık ana sayfada şarkı paylaşıp kaçıyorsun
İyi olmana sevindim canım
Dikkat et kendine canım benim
Teşekkürler bebeyimJOYz jojom geçmiş olsun bibiğim
Geçmiş olsun canım benimTeşekkürler bebeyim
C A N O kullanıyor. Benim yok ama kullanan arkadaşlarım çok memnunKizlaaar, xiaomi airfry almayi dusunuyorum sizce gereklimi ve o paraya degermi? Cok arada kaldim alınacak bir seyse daha fazla zam gelmeden alayim diyorum