- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Allah Allah niye öyle olduBugün durup dururken bayıldım, ayıldım bir daha bayıldım
O zamandan beri de halsizim çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah niye öyle olduBugün durup dururken bayıldım, ayıldım bir daha bayıldım
Aaa niye öyle oldu ki. Allah korusun.Bugün durup dururken bayıldım, ayıldım bir daha bayıldım
Yapmış olamazsın. Bana bir tarif daha verebilirsin. Yok mu böyle bi hakkımız6 da eve geldim yapmış olabilir miyim
Bilmiyorum hayatımda ilk kez bayılıyorumAllah Allah niye öyle oldu
Hiç bilmiyorum CanomAaa niye öyle oldu ki. Allah korusun.
Kan şekerin mi düştü acaba
Var olmaz mıYapmış olamazsın. Bana bir tarif daha verebilirsin. Yok mu böyle bi hakkımız
Mutlaka doktora git canım Stres, sıkıntı mı yaptınBilmiyorum hayatımda ilk kez bayılıyorum
Tam Postacı gelmişti posta alıyordum, bir uyandım kafamda postacı, karşı komşum var, suratımı tokatlıyor. Sonra tekrar aynısı oldu.
Hastaneye de gidemedim eşim İstanbul’da bu gece dönecek
Yok yapmadım aslında hiç bi şeyim yoktuMutlaka doktora git canım Stres, sıkıntı mı yaptın
Bi doktora gidip aç karna baktır bakalım. Benim başıma da bir kaç sefer geldi. Kan şekerim 70 e düşmüştü. İhmal etmeye gelmez Allah korusunHiç bilmiyorum Canom
Tansiyonum 10a 9 du o an ölçtüler. Ama şekeri bilmiyorum olabilir
VerseneVar olmaz mı
Tansiyon olabilir.Yok yapmadım aslında hiç bi şeyim yoktu
Çiğ köfte yapVersene
Illalahh ettimm sormaaİlla galeta unu olacakmış
Geçmiş olsun kuzuuu dikkat etBen biraz rahatsızım
Tamam sakin oll pampaaaaSupriz gibi Supriz yapcam
Sen kendini asıyorsun artık bravo beybiHahahah ama yerumm da senii yavvvv
Neler etcem nelerrrrSen kendini asıyorsun artık bravo beybi
Gelir yaIllalahh ettimm sormaa