Geçmiş olsunÇok pis grip oldum ve ilaç içemiyorum. Bitki çayı da içemiyorum. Sürünüyorum.
EvetGeçmiş olsun, niye içemiyorsun, benim bilmediğim bir durum mu var, hamile misin yoksa
Hayırlısı olsun
Daha taptazeHayırlısı olsunkaç aylık?
2 aylık daha.Hayırlısı olsunkaç aylık?
Minnoş fasulye2 aylık daha.
Ne gibi paylaşımlar yapıyorsun merak ettimmÜşengeçlik bana göre değil
Evet overdose hem de.
Amin inşallah incim ışığımMinnoş fasulyesağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Ayy rabbim kucağına saglıcakla nasip etsinnEvet overdose hem de.
İnşallah canımAyy rabbim kucağına saglıcakla nasip etsinn
Kızım sürekli takipde zaten herhangi bir gelişim geriliği olmadığı sürece iyiyiz çok şükür.RedGirl selam canım, aklım sende kaldı, doktora gittiniz mi, çocuklarının durumuyla ilgili bir gelişme var mı?
Çok gecmiş olsunKızım sürekli takipde zaten herhangi bir gelişim geriliği olmadığı sürece iyiyiz çok şükür.
Oğlumu bugün onkolojiye götürdük. 1 ay boyunca korunacak hiç hasta olmayacak sonra tekrar test yapılacak küçülme olursa iyiye işaret sabit kalır ya da büyüme olursa riskli hasta olacak
Hayırlısıyla gelsin inşaallahhYeni katagori hayırlı olsun. Ben bu ay katılamayacağım. Malum bu aralar yoğunum. Oğlum askere gittikten kısa süre sonra da yapamam köfte falan, boğazımdan geçmez, seviyor et türünü
TeşekkürlerÇok gecmiş olsun
Çok geçmiş olsun , inşallah iyi haberler alırsınızKızım sürekli takipde zaten herhangi bir gelişim geriliği olmadığı sürece iyiyiz çok şükür.
Oğlumu bugün onkolojiye götürdük. 1 ay boyunca korunacak hiç hasta olmayacak sonra tekrar test yapılacak küçülme olursa iyiye işaret sabit kalır ya da büyüme olursa riskli hasta olacak
Allah kavuştursunYeni katagori hayırlı olsun. Ben bu ay katılamayacağım. Malum bu aralar yoğunum. Oğlum askere gittikten kısa süre sonra da yapamam köfte falan, boğazımdan geçmez, seviyor et türünü
Amin aminnÇok geçmiş olsun , inşallah iyi haberler alırsınız