- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Öyleyim zatiiiiCansın ablaların en güzeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyleyim zatiiiiCansın ablaların en güzeli
Rakip varda mı ben yapmıyorumSen koy
Ahaaaaa kavgada söylemnmez sjksjksjksjskBeğenmiyorum
MaşallahÖyleyim zatiiii
Abla ben her yerde söylerimAhaaaaa kavgada söylemnmez sjksjksjksjsk
Maşallah
Eyvahh eyvahhhhAbla ben her yerde söylerim
ÜzdünBeğenmiyorum
Hayırlı yolculuklar ablacımBen kaçtım şekerler görüşmek üzere çok öptüm hepinizi iyi akşamlar pazar yada pazartesi gideceğim kızçeme fırsat bulursam gelirim gene
Bırakmazsan bitmezBugün eşim işte her iş bana kaldı. 5 defa dışarı çıkıp tekrar eve geldim2 defa daha çıkacağım. Sonra diyorlar niye ameliyat olmuyorsun
İş bitse
Aaa bu şey değil mi ,ben evin bütün sorumluluğu bende eşim mühendis, fabrikada müdür yardımcısı aynı zamanda, işi hiç bitmiyor sabah 7de çıkıp akşam 7de geliyor, evin bütün işi bende, alışveriş, yemek yapma, kızları okula götürme, getirme, evi toparlama, evdeki düzen her şey bende , ben de hem okul işleri, hem ev işleri ,hem de çocukların sorumlulukları, bazen tükendiğimi, yetemediğimi hissediyorum Allah güç, kuvvet, sağlık versin hepimizeBugün eşim işte her iş bana kaldı. 5 defa dışarı çıkıp tekrar eve geldim2 defa daha çıkacağım. Sonra diyorlar niye ameliyat olmuyorsun
İş bitse
KimeBırakmazsan bitmez
Amin canım inşallahAaa bu şey değil mi ,ben evin bütün sorumluluğu bende eşim mühendis, fabrikada müdür yardımcısı aynı zamanda, işi hiç bitmiyor sabah 7de çıkıp akşam 7de geliyor, evin bütün işi bende, alışveriş, yemek yapma, kızları okula götürme, getirme, evi toparlama, evdeki düzen her şey bende , ben de hem okul işleri, hem ev işleri ,hem de çocukların sorumlulukları, bazen tükendiğimi, yetemediğimi hissediyorum Allah güç, kuvvet, sağlık versin hepimize
Çok geçmiş olsun canımÇok pis grip oldum ve ilaç içemiyorum. Bitki çayı da içemiyorum. Sürünüyorum.
Geçmiş olsun, niye içemiyorsun, benim bilmediğim bir durum mu var, hamile misin yoksaÇok pis grip oldum ve ilaç içemiyorum. Bitki çayı da içemiyorum. Sürünüyorum.